Πρόσκληση για συμμετοχή στην Έρευνα της Adecco Απασχολησιμότητα στην Ελλάδα 2017
October 7, 2017
HR Leader Series Μorning and Αfternoon – How HR can teach resilience – Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017
October 10, 2017

Πρόσκληση συμμετοχής στην Έρευνα της Deloitte Τάσεις Ανθρώπινου Δυναμικού 2018

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής της παγκόσμιας έρευνας της Deloitte, ζητείται να αφιερώσετε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας για να πείτε τη δική σας άποψη για τις Τάσεις Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα.

Η προθεσμία για την συμπλήρωση της Έρευνας είναι η Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017.

Μπορείτε να συμπληρώσετε εδώ την Έρευνα
Η Παγκόσμια Έρευνα της Deloitte για τις Τάσεις Ανθρώπινου Δυναμικού εξετάζει δυνητικές και αναδυόμενες τάσεις, οι οποίες έχουν αναγνωριστεί διεθνώς από τους πελάτες μας και τους πλέον των 8.000 συμβούλων Ανθρώπινου Δυναμικού της Deloitte. Ζητείται η γνώμη σας για τη σημαντικότητα των τάσεων αυτών στον δικό σας οργανισμό και την ετοιμότητα να τις διαχειριστείτε.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Deloitte δεσμεύεται να κρατήσει την ταυτότητα των συμμετεχόντων μυστική ενώ δεν συνδέει απαντήσεις και απόψεις με οργανισμούς.

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα ανακοινωθούν τους πρώτους μήνες του 2018 και, σε ένδειξη εκτίμησης, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ένα αντίγραφο του τελικού report και μία προσωπική πρόσκληση για την ημερίδα της Deloitte για τις Τάσεις Ανθρώπινου Δυναμικού 2018 στην Αθήνα, όπου και θα γίνει η σχετική παρουσίαση.

Εδώ μπορείτε να δείτε την Έρευνα της Deloitte για τις Τάσεις Ανθρώπινου Δυναμικού Παγκοσμίως για το 2017.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με τον Leader του Human Capital Consulting στην Ελλάδα, κύριο Πέτρο Μίχο.

Leave a Reply