Προσφορά Hellenic American University 10 υποτροφιών για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές
October 6, 2017
Πρόσκληση συμμετοχής στην Έρευνα της Deloitte Τάσεις Ανθρώπινου Δυναμικού 2018
October 9, 2017

Πρόσκληση για συμμετοχή στην Έρευνα της Adecco Απασχολησιμότητα στην Ελλάδα 2017

Η Adecco Ελλάδας, Μεγάλος Χορηγός του ετήσιου συνεδρίου HR Forum του ΣΔΑΔΕ και μέλος του Ομίλου Adecco, της μεγαλύτερης εταιρείας παγκοσμίως στον τομέα της παροχής λύσεων ανθρώπινου δυναμικού διενεργεί έρευνα με τίτλο “Απασχολησιμότητα στην Ελλάδα 2017”

Έχουν οι υποψήφιοι και οι εργαζόμενοι τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται οι σύγχρονες επιχειρήσεις;
Μπορείτε να απαντήσετε έως τις 31/10 σε ένα σύντομο online ερωτηματολόγιο κάνοντας κλικ εδώ http://hkstrategies.gr/adecco/survey/.
H συμμετοχή σας είναι ιδιαίτερα σημαντική!

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Adecco Ελλάδας πραγματοποιεί την έρευνα αυτή σκιαγραφώντας τη γνώμη εταιρειών-εργοδοτών για την αγορά εργασίας και τα χαρακτηριστικά των σύγχρονων υποψηφίων/εργαζομένων.
Οι ραγδαίες εξελίξεις στον χώρο της τεχνολογίας, η εκτενής χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην επαγγελματική δραστηριότητα και οι νέες πολιτικές που ακολουθούν οι εταιρείες στην οργάνωση της δραστηριότητάς τους, προκειμένου να ανταποκριθούν στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς, έχουν μεταμορφώσει τον τρόπο εργασίας και απαιτούν από τους υποψηφίους νέες γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες.
Έχουν όμως οι υποψήφιοι και οι εργαζόμενοι τα προσόντα που έχει ανάγκη η σύγχρονη αγορά εργασίας για να βρουν και να διατηρήσουν τη θέση εργασίας τους;
Ποιες πρακτικές ακολουθούν οι σύγχρονες εταιρείες για να προετοιμάσουν καλύτερα τους εργαζομένους τους για τον νέο κόσμο της εργασίας;

Η έρευνα διενεργείται από την εταιρεία ερευνών LMG σε συνεργασία με την H+K Strategies για λογαριασμό της Adecco Ελλάδας. Οι απαντήσεις σας είναι απόλυτα εμπιστευτικές και θα αξιοποιηθούν από την LMG για στατιστικούς και μόνο λόγους.

Leave a Reply