ΗR Leader Series via MS Teams – “Προηγμένες Πρακτικές Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού” – 22/04/2021
April 14, 2021
ΗR Leader Series via MS Teams – “Συμπεριληπτική επικοινωνία στο εσωτερικό ενός οργανισμού” – 26/05/021
May 18, 2021

ΗR Leader Series via MS Teams – “Tεχνικές Ελέγχου της κόπωσης και αποκατάσταση της απόδοσης κατά την εργασία” – 18/05/2021

Σας προσκαλούμε στην επόμενη διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωσή μας, την Τρίτη 18 Μαϊου 2021, 18:30 – 20:00, με θέμα ” Tεχνικές Ελέγχου της κόπωσης και αποκατάσταση της απόδοσης κατά την εργασία” με εισηγητή τον Δρ. Παναγιώτη Β. Τσακλή, Καθηγητή στο Εργαστήριο Εμβιομηχανικής και Εργονομίας, “ErgoMechLab“,  ΣΕΦΑΑΔ-ΤΕΦΑΑ, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας μέλος στο τμήμα Μοριακής Ιατρικής και Χειρουργικής στο Karolinska Institute της Σουηδίας, κύριο Ερευνητή στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών, Αναγέννηση Ιστών και Οργάνων, του ΜΙΤ, ΗΠΑ και συνεργάτη του ΕΛΙΝΥΑΕ.

Η ομιλία θα προσεγγίσει το θέμα της κόπωσης ως βιολογικό και νευροφυσιολογικό φαινόμενο. Θα χαρακτηριστούν οι παράγοντες κινδύνου σωματικής επιβάρυνσης και οι ψυχοκοινωνικοί παράγοντες που δυνητικά μπορούν να προκαλέσουν ή/και να συσσωρεύσουν την κόπωση.

Θα συζητηθεί το Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης που μπορεί να συνδεθεί με την εργασία και θα προταθούν οι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να αξιολογήσουμε τα φαινόμενα και να παρέμβουμε, βελτιώνοντας την Υγεία, την απόδοση και την ποιότητα ζωής των εργαζόμενων.

Δηλώσεις συμμετοχής στην Υπεύθυνη του Γραφείου του ΣΔΑΔΕ, κα Βίλμα Σιελή, στο info@gpma.gr μέχρι τη Δευτέρα 17 Μαϊου 2021. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν έγκαιρα τις απαραίτητες οδηγίες.

Κόστος για μη μέλη: 30 ευρώ

Από το ΔΣ του ΣΔΑΔΕ

Comments are closed.