"Παρουσίαση της 1ης Πανελλήνιας Έρευνας για τον Εργασιακό Εκφοβισμό" - 14/04/2021
ΗR Leader Series via MS Teams – “Tεχνικές Ελέγχου της κόπωσης και αποκατάσταση της απόδοσης κατά την εργασία” – 18/05/2021

ΗR Leader Series via MS Teams – “Προηγμένες Πρακτικές Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού” – 22/04/2021

Σας προσκαλούμε στην επόμενη διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωσή μας, που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος,  την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021, 18:30 – 20:00, με θέμα “Προηγμένες Πρακτικές Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού” με εισηγητή τον Δρ. Φώτη Φιλιππόπουλο, ειδικό εταιρικής καινοτομίας και ιδρυτή της Curious, Inc.
Η παρουσίαση περιλαμβάνει προηγμένα εργαλεία, έννοιες και πρακτικές από παγκόσμια οπτική γωνία, σχετικά με τους τρόπους αντιμετώπισης προκλήσεων που κυμαίνονται από τη διαχείριση των καινοτομιών έως την ανάπτυξη νέων αγορών.
Αναλύοντας κάποιες από τις κορυφαίες στρατηγικές προσεγγίσεις στη ΔΑΔ, η παρουσίαση θα αναδείξει νέους τρόπους προσαρμογής και αναβάθμισης των συλλογικών επιχειρησιακών ικανοτήτων, ενόψει μεταβαλλόμενων αγορών, τεχνολογιών και ζήτησης.
Συγκεκριμένα τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι:

  • Άνθρωπος και Μηχανή: Η προσέγγιση της IBM για μια συμβιωτική σχέση αλληλο-επαύξησης
  • Πλαίσια, αρχές και προσεγγίσεις του ΜΙΤ στην ηγεσία και την ανθρώπινη πλευρά της διαχείρισης της τεχνολογικής καινοτομίας
  • Οργανώνοντας την ομάδα και την επιχείρηση για την καινοτομία υπό το πρίσμα της Δυναμικής Συστημάτων.
  • Η στρατηγική ΔΑΔ των BUFFER και ZAPPOS για την οικοδόμηση κουλτούρας που ευνοεί την καινοτομία
  • Ο Κύκλος της Δημιουργικότητας του Krebs και τα νέα σύνορα στην επανειδίκευση και αναβάθμιση δεξιοτήτων
  • Η περιπτωσιολογική μελέτη του HARVARD για την αποστολή “Endurance 1914–1917” του Σάκλετον: Διδάγματα για τη σύγχρονη ηγεσία και ΔΑΔ.

Δηλώσεις συμμετοχής στην Υπεύθυνη του Γραφείου του ΣΔΑΔΕ, κα Βίλμα Σιελή, στο info@gpma.gr μέχρι την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν έγκαιρα τις απαραίτητες οδηγίες.

Κόστος για μη μέλη: 30 ευρώ

Από το ΔΣ του ΣΔΑΔΕ

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;