ΗR Leader Series via MS Teams – “Tεχνικές Ελέγχου της κόπωσης και αποκατάσταση της απόδοσης κατά την εργασία” – 18/05/2021
Συνάντηση Μελών ΠΒΕ - 10/06/2021

ΗR Leader Series via MS Teams – “Συμπεριληπτική επικοινωνία στο εσωτερικό ενός οργανισμού” – 26/05/021

Σας προσκαλούμε στην επόμενη διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωσή μας, που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος,  την Τετάρτη 26 Μαϊου 2021, 18:30 – 20:00, με θέμα “Συμπεριληπτική επικοινωνία στο εσωτερικό ενός οργανισμού” με εισηγήτρια την κα Στέλλα Κάσδαγλη, Συνιδρύτρια Women On Top, Εκπαιδεύτρια ενηλίκων, Συγγραφέα.

 Οι λέξεις, οι εικόνες και τα κανάλια που χρησιμοποιούνται στην ενδοεταιρική επικοινωνία μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων αποδεικνύονται καθοριστικά για την ενεργοποίηση, την αφοσίωση και το αίσθημα του ανήκειν που βιώνουν τα άτομα και οι ομάδες των εργαζομένων. Σε αυτό το εργαστήριο θα διερευνήσουμε μεθόδους και εργαλεία που θα μας επιτρέψουν, μέσα σε ένα περιβάλλον διαφορετικότητας και (συχνά) υψηλών ταχυτήτων, να διασφαλίσουμε ότι είμαστε πραγματικά συμπεριληπτικοί και συμπεριληπτικές στον τρόπο που επικοινωνούμε, και να εξασφαλίσουμε ότι ακούγονται όλες οι φωνές σε όλες τις ομάδες.

Δηλώσεις συμμετοχής στην Υπεύθυνη του Γραφείου του ΣΔΑΔΕ, κα Βίλμα Σιελή, στο info@gpma.gr μέχρι την Τρίτη 25 Μαϊου 2021. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν έγκαιρα τις απαραίτητες οδηγίες.

Κόστος για μη μέλη: 30 ευρώ

Από το ΔΣ του ΣΔΑΔΕ

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;