Αποκλειστικά για τα μέλη του ΣΔΑΔΕ – Human Asset Greece Train the Internal Trainers & Postgraduate Diploma” – 14 & 15 Δεκεμβρίου 2017
November 25, 2017
Learning Series – 2nd Session “Discovering Design Thinking & User ⁄ Customer Experience” – Sponsored by GPMA & Powered by ALBA Executive Development – 29 Νοεμβρίου 2017
November 28, 2017

Αποκλειστικά για τα μέλη του ΣΔΑΔΕ – Achieve Performance “Leadership Speed™” – 15 Δεκεμβρίου 2017

H Achieve PerformanceConsulting Group, επίσημος εκπρόσωπος της εταιρίας Zenger Folkman στην Ελλάδα, παρέχει αποκλειστικά στα μέλη του ΣΔΑΔΕ έκπτωση 25% σε κάθε συμμετέχοντα (κόστος συμμετοχής €225 έναντι της αρχικής τιμής των €300) για το μοναδικό workshop, με τίτλο “Leadership Speed™”. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 09:00-15:00.

Το επιχειρησιακό περιβάλλον κινείται όλο και γρηγορότερα, και για να μπορέσει ένας team leader να ανταποκριθεί σε αυτούς τους ρυθμούς και να βοηθήσει και την ομάδα του αντίστοιχα- σε όποιο επίπεδο της ιεραρχίας κι αν βρίσκεται – θα πρέπει να γνωρίζει πώς να επιταχύνει τους ρυθμούς του.

Καθώς η ζήτηση για ποσότητα αυξάνει αλλά η ζήτηση για ποιότητα δεν μειώνεται. Οι Ηγέτες χρειάζεται να μάθουν έναν νέο τρόπο να ικανοποιούν αυτές τις αντικρουόμενες φαινομενικά απαιτήσεις.

Το μοναδικό workshop Leadership Speed™ απευθύνεται σε ηγέτες, ομάδες και μεμονωμένα άτομα που θέλουν να αυξήσουν την ταχύτητα και τους ρυθμούς εργασίας τους ώστε να επιτυγχάνουν τα αποτελέσματα που επιδιώκουν, καλύτερα ταχύτερα και με λιγότερο κόστος προσωπικό και λειτουργικό.

Με την συμμετοχή τους στο Workshop, τα μέλη ΣΔΑΔΕ θα έχουν την ευκαιρία
πριν το πρόγραμμα να συμπληρώσουν μια αυτοαξιολόγηση του Ρυθμού Προτίμησης τους – Pace Assessment – και κατά τη διάρκεια του προγράμματος να λάβουν:

  • Την έκθεση αποτελεσμάτων τους
  • Οδηγό ανάπτυξης που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια του προγράμματος για να διαμορφώσουν ένα εξατομικευμένο σχέδιο δράσης
  • Εξατομικευμένη καθοδήγηση για την υλοποίηση του πλάνου δράσης τους

Η προσφορά ισχύει για εγγραφές έως και την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2017

Περισσότερες πληροφορίες στα συνημμένα αρχεία, στο στο www.achieveperformance.gr ή στο τηλ. 210 6835473.

Leave a Reply