Αποκλειστικά για τα μέλη του ΣΔΑΔΕ – Achieve Performance “Leadership Speed™” – 15 Δεκεμβρίου 2017
November 26, 2017
HR Leader Series – Lego Serious Play: Δημιουργώντας τη δική σας Ισχυρή HR Ομάδα – Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 – 08:30-12:00
November 29, 2017

Learning Series – 2nd Session “Discovering Design Thinking & User ⁄ Customer Experience” – Sponsored by GPMA & Powered by ALBA Executive Development – 29 Νοεμβρίου 2017

Αγαπητά μέλη,

Όπως ήδη γνωρίζετε, o ΣΔΑΔΕ έχει εγκαινιάσει μία νέα σειρά εκπαιδευτικών συναντήσεων (Learning Series) σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School υιοθετώντας ως εκπαιδευτική ομπρέλα για το 2017 & το Α’ εξάμηνο του 2018 το θέμα “Navigating the waves of digital transformation and disruptive innovation” και σχεδίασε για τα μέλη του 4 ενότητες εκπαίδευσης με διαφορετική θεματολογία για την καθεμία.

Ήδη στις 30 Ιουνίου 2017 υλοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, η πρώτη ενότητα με θέμα “Tracing Management in the Digital Era”, με εισηγητή τον Δρ. Νίκο Μυλωνόπουλο, Associate Professor of MIS.

Η δεύτερη ενότητα με θέμα “Discovering Design Thinking & User ⁄ Customer Experience” θα διεξαχθεί την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 09:30 – 14:30, στις εγκαταστάσεις του ALBA Graduate Business School, με εισηγητή τον Δρ. Θάνο Παπαδημητρίου, Associate Professor of SDA Bocconi.

Οι υπόλοιπες ενότητες θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

  • Leading with Agility: Agile Leadership (February 2018)
  • Understanding Agile & Scrum: Methodology and philosophy (April 2018)

Συνημμένα παρέχονται πληροφορίες για τις επιμέρους θεματολογίες όλων των ενοτήτων, τους εισηγητές και το κόστος καθώς και η αναλυτική περιγραφή της δεύτερης ενότητας. Επισυνάπτεται, επίσης, η αίτηση συμμετοχής προς συμπλήρωση. Υπενθυμίζουμε ότι το ανωτέρω κόστος μπορεί να επιδοτηθεί από το 0,24/ΛΑΕΚ.

Τέλος, όσοι από τα μέλη μας έχουν ήδη δηλώσει από την αρχή την επιλογή τους, είτε για όλες τις ενότητες απολαμβάνοντας και την ειδική εκπτωτική τιμή είτε για μέρος από αυτές ,θα ενημερωθούν προσωπικά για επιβεβαίωση της παρουσίας τους στη συνάντηση του Νοεμβρίου.

Θα  χαρούμε να συνδράμετε στην προσπάθειά μας αυτή, τόσο με την παρουσία σας όσο και με τη συμμετοχή ατόμων της Διεύθυνσής σας στις προγραμματισμένες ενότητες.

Από το ΔΣ του ΣΔΑΔΕ

Leave a Reply