Ο ΣΔΑΔΕ στις Ημέρες Καριέρας Αθήνας 2017
HR Leader Series - Status Management - Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 - 08:30-11:30

Συνάντηση Γνώσης 3+1 λόγοι να είμαστε και πάλι μαζί! – Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Αγαπητά μέλη,

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που θα άξιζε τον κόπο να βρεθούμε ξανά!

Το ΔΣ του ΣΔΑΔΕ συγκέντρωσε αυτή τη φορά τους 3 πιο επίκαιρους “λόγους” για να ενημερώσει τα μέλη του πάνω σε εργασιακά – ασφαλιστικά θέματα και στους νέους κανόνες της Εταιρικής Διακυβέρνησης – GDPR (General Data Protection Regulation).

Μέσα σε αυτή την περίοδο των συνεχών αλλαγών όπου η ανάγκη της ενημέρωσης γίνεται πιο επιτακτική, στο πλαίσιο των Συναντήσεων Γνώσης του ΣΔΑΔΕ, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18:00 εκδήλωση, με θέμα “3+1 λόγοι να είμαστε και πάλι μαζί!” στους χώρους του Deree – The American College of Greece (7th Level Auditorium).

Θεωρούμε ότι τόσο η θεματολογία όσο και οι διακεκριμένοι και εξειδικευμένοι ομιλητές θα μας δώσουν απαντήσεις στα καυτά θέματα που αντιμετωπίζουμε αυτή την περίοδο.

Πιστεύουμε όμως ότι, πέρα από την έγκυρη ενημέρωση που θα μας παρέχει η εκδήλωσή μας, η ανάγκη του να είμαστε μαζί σε περιόδους έντονου προβληματισμού είναι επίσης πολύ σημαντική για την ανταλλαγή απόψεων και τοποθετήσεων για τους μελλοντικούς χειρισμούς στα θέματα που δραστηριοποιείται ο κλάδος μας και με την ευκαιρία αυτή θα υλοποιηθεί και ο τέταρτος λόγος (3+1) της συνύπαρξής μας!

Οι σκέψεις, οι ιδέες, οι προβληματισμοί και η ενεργή σας δράση για τον ΣΔΑΔΕ είναι αναγκαίες για την ανάπτυξη της κοινότητάς μας.

Θα σας περιμένουμε με χαρά όλους στην εκδήλωσή μας.

Για την καλύτερη οργάνωσή μας, θα εκτιμούσαμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας (συνημμένο αρχείο) στο gpma@otenet.gr μέχρι την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017.

Από το ΔΣ του ΣΔΑΔΕ

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;