Συνάντηση Γνώσης 3+1 λόγοι να είμαστε και πάλι μαζί! - Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017
Αποκλειστικά για τα μέλη του ΣΔΑΔΕ - Achieve Performance Extraordinary Trainer System - 29-30 Νοεμβρίου 2017 & 15 Δεκεμβρίου 2017

HR Leader Series – Status Management – Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 – 08:30-11:30

Αγαπητά μέλη,

Tι θα λέγατε να μεταφέρουμε την τέχνη και την τεχνική της θεατρικής επικοινωνίας στην εταιρική σκηνή;

Στο πλαίσιο των Συναντήσεων Γνώσης και με έμφαση στην επικοινωνία και στο “παίξιμο των σχέσεων”, προγραμματίζουμε την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017, 08:30 – 11:30, στα γραφεία του ΣΔΑΔΕ, με τη συνδρομή του κου Δημήτρη Βιντζηλαίου, ιδρυτή της Εταιρίας PPPLearn, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: “Status Management”.

Ο κος Bιντζηλαίος, πέρα από τη δραστηριοποίησή του σε θέσεις Γενικού Διευθυντή Ελληνικών και πολυεθνικών Εταιριών Πληροφορικής, ανέπτυξε και μεθόδους εφαρμογής των θεατρικών τεχνικών για την ανάπτυξη δεξιοτήτων του ανθρώπου. Μέσα από την δράση του αυτή θα μας μυήσει στην έννοια του “Status Management”, η οποία έχει μεγάλη σημασία για το χτίσιμο του ρόλου ενός ηθοποιού και όχι μόνο.

Το Status εδώ δεν σημαίνει “κοινωνική θέση“, “επαγγελματικό κύρος“ ή δύναμη που στηρίζεται στην κατοχή γης ή χρημάτων. Όπως χρησιμοποιείται στο θέατρο, το Status αναφέρεται σε ό, τι κάνουν οι άνθρωποι ή στο πως “παίζουν“ στις σχέσεις τους, παίρνοντας θέσεις κυριαρχίας και υποταγής. Η θέση αυτή διαμορφώνεται πολύ πριν μιλήσουν χρησιμοποιώντας το σώμα και τη φυσική παρουσία τους.

Στο workshop αυτό θα έχουμε τη δυνατότητα να αντιληφθούμε πως η διαχείριση του Status σημαίνει να μπορώ να προσαρμόζω το Status μου στις καταστάσεις με τέτοιο τρόπο, ώστε να πετυχαίνω τους επαγγελματικούς ή προσωπικούς μου στόχους.
Δηλώσεις συμμετοχής στην Υπεύθυνη του Γραφείου του ΣΔΑΔΕ, κα Βίλμα Σιελή, στο gpma@otenet.gr μέχρι τη  Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2017.

Κόστος για μη μέλη: 30 ευρώ

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας δούμε στο τρίτο φθινοπωρινό “με Status” HR Leader Series του δευτέρου εξαμήνου!

Από το ΔΣ του ΣΔΑΔΕ

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;