Ο ΣΔΑΔΕ υποστηρικτής της εκδήλωσης TEDX Academy-28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέγαρο Μουσικής.
September 27, 2013
The Impact of Social Media on HR Practices Conference
October 1, 2013

Social HR: Eρευνα ΣΔΑΔΕ- Αlba Graduate Business School

Αγαπητά μέλη,

Ο Σύνδεσμος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας (ΣΔΑΔΕ),όπως ήδη γνωρίζετε, διοργανώνει, ημερίδα γύρω από ένα εξαιρετικά επίκαιρο θέμα: «Τhe impact of Social Media on HR practices» που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Οκτωβρίου 2013 στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (Deree College). Λεπτομέρειες θα σας αποσταλούν την επόμενη εβδομάδα.

Ta Social Media έχουν ήδη ενταχτεί στην ημερησία agenda του HR και ως εκ τούτου ο ΣΔΑΔΕ με αυτή την πρώτη εκδήλωση  στην Ελλάδα, για την επίδραση τους στις καθημερινές πρακτικές της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, θέλει να αναδείξει τις τελευταίες τάσεις που απασχολούν τον κλάδο συνολικά,καθώς και τις βέλτιστες πρακτικές που ακολουθούνται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Για να διερευνήσουμε σε πρώτο στάδιο τις πρακτικές των social media που εφαρμόζονται  αυτή την περίοδο στον κλάδο μας, διεξάγουμε με το ALBA  GRADUATE BUSINESS SCHOOL και με την επιστημονική επιμέλεια της καθηγήτριας κ. Όλγας Επιτροπάκη έρευνα ,τα αποτελέσματα της οποίας θα παρουσιαστούν στην εν λόγω ημερίδα.

Η συνδρομή σας στην συμπλήρωση της παρακάτω έρευνας (10 λεπτών) είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για  την διάθεση του χρόνου σας.

Link Eρευνας  ΣΔΑΔΕ-ΑLBA : https://www.surveymonkey.com/s/gpma_alba_socialmedia

Mάρθα Μυλωνά
Πρόεδρος ΣΔΑΔΕ

Πρόεδρος ΣΔΑΔΕ

Leave a Reply