HR Leader Series – Διάλογος με τον Εργατολόγο Δημ. Μπούρλο – Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015
September 14, 2015
Προσφορά Manpower για τα μέλη του ΣΔΑΔΕ – No Stress Just Success – Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015
September 23, 2015

Προσφορά για τα μέλη του ΣΔΑΔΕ – Εκδήλωση TEDx ACADEMY – 26 Σεπτεμβρίου 2015

Τι είναι το TED;
Είναι μια εκδήλωση παγκόσμιας εμβέλειας που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Long Beach της Καλιφόρνια και συγκεντρώνει προσωπικότητες από το χώρο της Τεχνολογίας, της Ψυχαγωγίας, του Σχεδιασμού και της Καινοτομίας από όλα τα σημεία του πλανήτη. Στόχος είναι να μοιραστούν με το ευρύ κοινό το μεγαλύτερο πάθος τους: τις ιδέες τους για το μέλλον καθώς και τα επιτεύγματά τους. Όπως δηλώνουν και τα αρχικά της λέξης TED (Technology, Entertainment και Design), ο θεσμός ασχολείται με τις εξελίξεις στην Τεχνολογία και την Κοινωνία που καθορίζουν το ίδιο μας το μέλλον.
Στους ομιλητές του TED συμπεριλαμβάνονται σημαντικά ονόματα όπως οι Bill Gates, Bill Clinton, Jane Goodall, Philippe Starck, Sir Richard Branson, Frank Gehry, James Cameron, David Cameron και Bono.
Οι συμμετέχοντες στο TED είναι, εξίσου αξιόλογοι με τους ομιλητές, και είναι ερευνητές, επιστήμονες, επιχειρηματίες, εφευρέτες, επενδυτές, διευθυντικά στελέχη, προσωπικότητες με έντονη κοινωνική δράση, συγγραφείς και καλλιτέχνες μεγάλου βεληνεκούς. Οι μέχρι τώρα συμμετέχοντες έχουν χαρακτηρίσει την εμπειρία του TED σαν την “απόλυτη εμπειρία για την καρδιά και το μυαλό” καθώς και “ένα συναρπαστικό ταξίδι στο μέλλον”.

Τι είναι το ΤΕDx και το TEDxAcademy?
Tο  TEDx είναι μια ανεξάρτητη, μη κερδοσκοπική διοργάνωση, αυτόνομων εκδηλώσεων τοπικού χαρακτήρα, με στόχο να φέρει κοντά ανθρώπους που θέλουν να μοιραστούν “ιδέες που αξίζει να διαδοθούν”.
Τα γνωστά πια TEDTalks, που δεν είναι άλλα από τις παρουσιάσεις των ομιλητών και τα προβαλλόμενα video, συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους για να πυροδοτήσουν το διάλογο και τη δημιουργική σκέψη.

To TEDxAcademy διοργανώθηκε από τη Νίκη Συροπούλου, και φέτος συμπληρώνει 6 χρόνια δραστηριοποίησης(με συμμετοχή στα TEDTalks (2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014) και μια ομάδα εξειδικευμένων, στον τομέα τους, επαγγελματιών, υποστηρικτών και εθελοντών που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους pro bono υποστηρίζοντας το μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα της οργάνωσης, όπως και όλοι όσοι συμμετέχουν σ’ αυτή,  με οποιονδήποτε τρόπο.

Φέτος η διοργάνωση έχει σαν κεντρικό θέμα την “Εξέλιξη” και το θέμα αυτό επιλέχθηκε γιατί ο κόσμος γύρω μας αλλάζει και μόνο αν αλλάξει ο καθένας από εμάς θα μπορέσουμε να αλλάξουμε συνολικά σαν κοινωνία.

Αυτή η φιλοσοφία ζωής είναι που μας έκανε και φέτος να υποστηρίζουμε σαν ΣΔΑΔΕ την εκδήλωση αυτή και πάντα έχοντας σαν προτεραιότητα τα μέλη μας εξασφαλίσαμε μία ειδική τιμή για όσους θελήσουν να συμμετάσχουν καθώς επίσης και για τα άτομα που μπορεί να ενδιαφερθούν από τις Εταιρίες των μελών μας.

Η τιμή αυτή είναι 30 ευρώ αντί της αρχικής των 50 ευρώ και για να ενεργοποιηθεί η συμμετοχή σας με αυτή την τιμή θα πρέπει να μας ενημερώσετε μέχρι την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015, στις 14:00, στο gpma@otenet.gr ώστε να αποστείλουμε στην διοργανώτρια Εταιρία το όνομα σας ή τα ονόματα των συναδέλφων σας που θα ήθελαν να επωφεληθούν από αυτή την προσφορά.

Στον ιστότοπο www.tedxacademy.com μπορείτε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα της φετινής εκδήλωσης που θα γίνει το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 με τη συμμετοχή εξαιρετικών ομιλητών.

Leave a Reply