Προσφορά Hellenic American College – Υποτροφίες Προπτυχιακών & Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων
July 14, 2015
Προσφορά για τα μέλη του ΣΔΑΔΕ – Εκδήλωση TEDx ACADEMY – 26 Σεπτεμβρίου 2015
September 22, 2015

HR Leader Series – Διάλογος με τον Εργατολόγο Δημ. Μπούρλο – Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Αγαπητά μέλη,

Ευχόμαστε οι καλοκαιρινές διακοπές να έδωσαν σε όλους σας την ευκαιρία για μια μικρή έστω ανάπαυλα και να μοιραστήκατε χαρές και ξενοιασιά με τους αγαπημένους σας.

Η επιστροφή μας βρίσκει, πάλι, μπροστά σε νέα διλήμματα και προβληματισμούς τόσο για τη χώρα όσο και για τις Εταιρίες μας. Νέες ανατροπές έρχονται στο ασφαλιστικό, συνταξιοδοτικό και στα εργασιακά. Οι μνημονιακές διατάξεις αναμένεται να εφαρμοστούν και οι ερμηνευτικές εγκύκλιοι για τις ανωτέρω αλλαγές θα ξεκινήσουν να κοινοποιούνται μετά την οριστικοποίηση του νέου κυβερνητικού σχήματος.

Κάθε φθινόπωρο ο ΣΔΑΔΕ ξεκινούσε τη δράση του με ενέργειες που απευθύνονταν στα παιδιά των μελών του καθώς ο μήνας αυτός είναι πάντα αφιερωμένος στην έναρξη της σχολικής χρονιάς. Όμως οι εξελίξεις στα θέματα που μας αφορούν είναι ραγδαίες και για το λόγο αυτό η πρώτη μας φθινοπωρινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην ανάγνωση αυτών των αλλαγών.

“Διάλογος με τον Εργατολόγο Δημήτρη Μπούρλο” είναι το θέμα του HR Leader Series που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015, 08.30-11.30, στα γραφεία του Συνδέσμου με στόχο την ενημέρωση των βασικών αξόνων αυτών των αλλαγών. Για τις συμμετοχές, μέσω απάντησης στο gpma@otenet.gr, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο θα υλοποιηθούν άλλα δύο (2) HR Leader Series και την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου η εκδήλωσή μας με θέμα “10 λόγοι να είμαστε όλοι εδώ”, η οποία θα αφορά την οριστική πλέον ενημέρωση των αλλαγών σε ασφαλιστικό και εργασιακά όπως θα έχουν διαμορφωθεί μέχρι τότε. Για τις εκδηλώσεις αυτές και για όλες τις επιπλέον δράσεις του ΣΔΑΔΕ θα ενημερωθείτε αναλυτικά μέσα στον Σεπτέμβριο.

Θα χαρούμε να συμμετέχετε στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις μας γιατί τώρα περισσότερο από ποτέ αξίζει να είμαστε connected.

Καλή φθινοπωρινή αρχή και καλή δύναμη στο έργο της χώρας και των Εταιριών μας.

Φιλικά,

Μάρθα Μυλωνά
Πρόεδρος ΔΣ

 

 

Leave a Reply