Αποτελέσματα εκλογών ΣΔΑΔΕ
Καλό Καλοκαίρι από τον ΣΔΑΔΕ

Νέο ΔΣ ΣΔΑΔΕ – Παρουσίαση και Δελτίο Τύπου

Καλωσορίζουμε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας και ευχόμαστε σε όλους μας καλή και δημιουργική συνεργασία!

Tο νέο ΔΣ του ΣΔΑΔΕ συνεδρίασε για πρώτη φορά στις 6 Ιουλίου και το Παράρτημα της Βορείου Ελλάδας στις 8 Ιουλίου αντίστοιχα, οπότε και ορίστηκαν οι τομείς δραστηριοποίησης του κάθε μέλους (συνημμένα δελτίο τύπου & αρχείο παρουσίασης).

“Με το βλέμμα στραμμένο στο Μέλλον της Εργασίας και στις αλλαγές που επίκεινται στο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, ο ρόλος του επαγγελματία αλλά και του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού θα είναι πιο σημαντικός από ποτέ. Το ταξίδι της επόμενης τριετίας, θα είναι ένα ταξίδι γεμάτο προκλήσεις, ευκαιρίες και νέα δεδομένα για το επάγγελμά μας και τις επιχειρήσεις μας. Η ανταπόκρισή μας σε αυτά ως μελών της κοινότητας του HR και του ΣΔΑΔΕ, θα ορίσει την επίδραση των αλλαγών που έρχονται”, Σωτήρης Σταματίου, Πρόεδρος ΔΣ ΣΔΑΔΕ.

Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας, ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά τους συναδέλφους που υπηρέτησαν το προηγούμενο ΔΣ Άννα Μαμαλάκη, Αντιγόνη Μιχαλοπούλου, Μαρία-Μυρτώ Πηγαδιώτη, Κώστα Βαβαρούτα και Πέτρο Νικάκη καθώς και τη Χριστίνα Δηματάτη και τη Δήμητρα Μπασλή για το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος για την σημαντική προσφορά τους στο Σύνδεσμο, οι οποίοι και θα θέλαμε να συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα μας με ιδέες και προτάσεις.

Σωτήρης Σταματίου
Πρόεδρος ΔΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΟΥ ΔΣ ΣΔΑΔΕ

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;