Προσφορά για τα μέλη του ΣΔΑΔΕ – The Linkage Leadership Campus – Άνοιξη: 6-8 Μαϊου & 5 Ιουνίου – Φθινόπωρο: 19-21 Νοεμβρίου & 11 Δεκεμβρίου 2014
April 27, 2014
Εκπαιδευτικά Προγράμματα STA/Insights Greece – Ειδική προσφορά για τα μέλη του ΣΔΑΔΕ
May 18, 2014

Ειδική προσφορά για τα μέλη του ΣΔΑΔΕ – Solution Focused Coaching School

Για 4η συνεχή χρονιά, η Treasure Lab Ltd.(www.treasurelab.net)  διοργανώνει το Solution Focused Coaching School, σε συνεργασία με την Solution Surfers Ελβετίας (www.solutionsurfers.com)  & τον Peter Μ. Szabo, Master Coach – MCC, διεθνή ομιλητή, συγγραφέα και guru του solution focused coaching.

TI EINAI:  ένα 8ήμερο διαδραστικό coaching workshop, που οδηγεί στο διεθνές accreditation ACC του International Coach Federation.  Το workshop είναι ACSTH και καλύπτει τις 60 ώρες Coach Specific Training που χρειάζονται για να προχωρήσει κάποιος στο ΑCC, που είναι το πρώτο επιπεδο διεθνούς πιστοποίησης/διαπίστευσης.

Σημείωση: το International Coach Federation (www.coachfederation.org) είναι ο μεγαλύτερος και πιό έγκριτος οργανισμός διαπίστευσης/πιστοποίησης coaches σε όλο τον κόσμο, με πάνω απο 20,000 μέλη.

TI ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ:

  • Μαθαίνετε πώς να κάνετε coaching με την solution focused  προσέγγιση, που είναι εύχρηστη, πρακτική και εστιάζει σε λύσεις
  • Μαθαίνετε από έμπειρους coaches/trainers με πάνω απο 10 έτη εμπειρίας στην ελληνική αλλά και διεθνή αγορά
  • Αποκτάτε γνώσεις κι εργαλεία έτοιμα για χρήση, στην επαγγελματική σας ζωή
  • Εχετε πολλές ευκαιρίες για εξάσκηση, αυτογνωσία και βελτίωση ως coach

Τέλος, ολοκληρώνοντας το

workshop, mentor-coaching & ώρες πρακτικής, με την αίτησή σας στο icf μπορείτε να αποκτήσετε το ΑCC Accreditation, που είναι η πιο έγκριτη διεθνής διαπίστευση, χρήσιμη για ένα σύγχρονο επαγγελματία του HR, ο οποίος καλείται όλο και περισσότερο να παίζει το ρόλο του internal coach, facilitator.

ΠΟΤΕ: 

Το Solution Focused Coaching School αρχίζει στις 15/5/14 και θα ολοκληρωθεί σε 3 ημερομηνίες.

Είναι οι παρακάτω:

15-17/5 Μodule A

4-6/6 Module A-B

4-5/7 Module B.

Δείτε περισσότερα στο επισυναπτόμενο 4σέλιδο και είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες στο 20 80 66 257 ή στο 6946 46 5146 (Κρύστα).

EKΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΔΑΔΕ:

Για το πλήρες πακέτο του 8ήμερου Solution Focused Coaching School & των 10 ωρών Mentor Coaching προσφέρουμε στα μέλη του ΣΔΑΔΕ

την τιμή των 3450 Ευρώ & ΦΠΑ, αντί της συνολική τιμής 4150 & ΦΠΑ.

Για το 8ήμερο Solution Focused Coaching School προσφέρουμε στα μέλη του ΣΔΑΔΕ την τιμή των 2550 & ΦΠΑ αντί του 2650 & ΦΠΑ, δεδομένου ότι φέτος η τιμή του workshop είναι ήδη εξαιρετικά χαμηλή.

Leave a Reply