HR Leader Series vs MS Teams – “Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα αλλάξει την εργασία” – 27/01/2021
Κοπή Πίτας Μελών ΣΔΑΔΕ - 25/02/2021

Παράταση μέχρι 14 Μαρτίου 2021 – Έρευνα Creating People Advantage 2021: Πρόσκληση για συμμετοχή

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε στη μεγαλύτερη και μακροβιότερη HR έρευνα παγκοσμίως “Creating People Advantage 2021”, η οποία διεξάγεται σε συνεργασία του Παγκόσμιου Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού (WFPMA) και του Boston Consulting Group (BCG).

  • Ο Παγκόσμιος Σύνδεσμος Ανθρώπινου Δυναμικού (WFPMA), είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο Συνδέσμων, με μέλη Οργανισμούς που αντιπροσωπεύουν πάνω από 90 εθνικούς Συνδέσμους Ανθρώπινου Δυναμικού και πάνω από 660.000 επαγγελματίες του κλάδου.
  • Το Boston Consulting Group (BCG) είναι μία διεθνής συμβουλευτική εταιρία, ηγέτιδα σε θέματα επιχειρηματικής στρατηγικής και ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού. Συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρίες, τόσο σε επιχειρηματικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, ώστε να αντιμετωπίσει τις πιο σημαντικές προκλήσεις και να εντοπίσει τις σπουδαιότερες ευκαιρίες τους.

Η συγκεκριμένη έρευνα, η πλέον πλήρης και γνωστή μελέτη σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού παγκοσμίως, έχει ως στόχο να εντοπίσει τα φλέγοντα θέματα για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων των HR τμημάτων, να αποτυπώσει τις μακροπρόθεσμες προοπτικές καθώς και βέλτιστες πρακτικές σε σημαντικά θέματα του κλάδου, με τελικό στόχο να ενδυναμώσει τους HR Leaders να οδηγήσουν σε μελλοντικές επιτυχίες τις επιχειρήσεις τους.

Με τη συμμετοχή σας μέσω του link https://tinyurl.com/CPA2021  μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2021, διάρκειας περίπου 20’, θα έχετε τη δυνατότητα να συμβάλλετε στην συζήτηση για την ανάπτυξη της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς και να αξιοποιήσετε τα best practices και τις ξεκάθαρες δράσεις προερχόμενες από όλο τον κόσμο.

Εφόσον επιθυμείτε να λάβετε ένα δωρεάν αντίγραφο του τελικού report, μπορείτε να στείλετε email στο creatingpeopleadvantage@bcg.com

Σας παροτρύνουμε να μοιραστείτε το παραπάνω link με το επαγγελματικό σας δίκτυο και μέσω social media, σημειώνοντας ότι οι συμμετέχοντες δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα μόνο επαγγελματίες του κλάδου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Τα αποτελέσματα της έρευνας αναμένεται να είναι διαθέσιμα τον Ιούνιο 2021 και θα παρουσιαστούν σε ξεχωριστή εκδήλωση.

 Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας στην έρευνα! Η γνώμη σας είναι σημαντική!

Από το ΔΣ του ΣΔΑΔE

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;