Ευχές για ένα αισιόδοξο 2021 γεμάτο υγεία, ενέργεια και δημιουργία!
January 19, 2021
Παράταση μέχρι 14 Μαρτίου 2021 – Έρευνα Creating People Advantage 2021: Πρόσκληση για συμμετοχή
February 4, 2021

HR Leader Series vs MS Teams – “Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα αλλάξει την εργασία” – 27/01/2021

Εγκαινιάζοντας τη νέα χρονιά, σας προσκαλούμε την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021, 18:30 – 20:00, στην επόμενη on line ενημερωτική εκδήλωση με θέμα Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα αλλάξει την εργασίαμε εισηγητή τον κο Ισίδωρο Σιδερίδη, CEO & co-founder της εταιρίας Pobuca.

 Ακούμε πολλά για την Τεχνητή Νοημοσύνη και πράγματι στα επόμενα 50 χρόνια είναι πολύ πιθανόν να αλλάξει την ανθρωπότητα περισσότερο από κάθε άλλη τεχνολογία στο παρελθόν, με αλλαγές που θα φέρουν βαθιές τομές στον ανθρώπινο πολιτισμό, στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τη ζωή, στα ίδια τα όνειρά μας για το μέλλον.

Εντούτοις, σχετικά ασφαλείς προβλέψεις φαίνεται πως είμαστε σε θέση να κάνουμε μόνο για τα επόμενα 5 χρόνια, με αυτό που αναμένεται να βιώσουμε στο αμέσως επόμενο διάστημα να αφορά σε έξυπνους αυτοματισμούς εστιασμένους σε συγκεκριμένους χώρους (domains).

Δεν θα δούμε λοιπόν αρχικά μια «ολοκληρωτική νοημοσύνη» που να μπορεί να διαχειριστεί το σύνολο των θεμάτων, όσο στοχευμένη ευφυία που θα οδηγεί αυτοκίνητα, θα απαντά σε συγκεκριμένα θέματα εξυπηρέτησης πελατών και εργαζομένων, θα δέχεται παραγγελίες κ.λπ.

Επίσης πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τις αλλαγές που θα επιφέρει στην ψυχοσύνθεση των εργαζομένων και στο γεγονός ότι θα καταργεί επαγγέλματα πιο γρήγορα από αυτό που θα μπορεί να αφομοιώσει η κοινωνία.

Ο ρόλος των επαγγελματιών HR στο νέο κόσμο που έρχεται είναι πιο κρίσιμος από ποτέ, όπως και η ανάγκη έγκαιρης προετοιμασίας.

Δηλώσεις συμμετοχής στην Υπεύθυνη του Γραφείου του ΣΔΑΔΕ, κα Βίλμα Σιελή, στο info@gpma.gr μέχρι την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν έγκαιρα τις απαραίτητες οδηγίες.

Κόστος για μη μέλη: 30 ευρώ

Από το ΔΣ του ΣΔΑΔΕ

Comments are closed.