Σπύρος Αυγερινός

Ελεγκτική Επιτροπή

Ο Σπύρος Αυγερινός με πρόσφατο επαγγελματικό σταθμό την εταιρία Μπάρμπα Στάθης ΑΒΕΕ του Ομίλου Vivartia, διαθέτει πολυετή  εμπειρία στη  Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, εργασιακών και συνδικαλιστικών σχέσεων και αναδιοργάνωσης τμημάτων, σε κλάδους τουρισμού, λιανεμπορίου, υπηρεσιών εστίασης, παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφορών και βιομηχανικών δραστηριοτήτων.

Για μία πενταετία  κατείχε την θέση του Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού στην Speedex Α.Ε. Ταχυμεταφορών και  πλέον της δεκαετίας απασχολήθηκε, επίσης στον Όμιλο Vivartia, ως HR Projects Manager στη ΔΕΛΤΑ ΑΒΕΕΤ, ως Διοικητικός Διευθυντής των Βιομηχανικών Υποδομών των Ομίλων Goody’s-Everest και ως Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου Goody΄s.

 Την περίοδο 2001-2002 άσκησε τα καθήκοντα του Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού των Super Markets “Champion-Marinopoulos”  (Όμιλος Carrefour), ενώ η επαγγελματική του πορεία στο χώρο του HR, ξεκίνησε τη δεκαετία του ΄80 στην Club Mediterranee Ελλάς.

Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών, τμήματος Δημόσιας Διοίκησης, του Παντείου Πανεπιστημίου, με  MBA, μιλάει Γαλλικά και Αγγλικά.

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;