Λένα Ράικου

Έφορος Δημοσιότητας

Η Λένα Ράικου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη συνοικία του Βύρωνα.Είναι παντρεμένη και έχει 2 παιδιά. Έχει σπουδάσι Ψυχολογία και Οργανωσιακή Συμπεριφορά στο Αμερικάνικό Κολλέγιο Ελλάδας και έχει Μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Στρατηγική Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το ALBA Graduate Business School.
Βρίσκεται στο χώρο της Διαχείρησης Ανθρώπινου Δυναμικού 16 συναπτά έτη. Ξεκίνησε τη καριέρα της το 2006 ως HR Advisor στην Shell Hellas όπου παρέμεινε έως το 2009. Στη συνέχεια εργάστηκε στην Marks & Spencer JV Marinopoulos ως HR Business Partner. Η επόμενη εργασιακή της στέγη ήταν ο όμιλος των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ όπου ξεκίνησε το 2011 και παρέμεινε σχεδόν 12 χρόνια. Για 3 χρόνια είχε το ρόλο της HR Learning & Development Specialist στη Δ/νση Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης Ομίλου και στη συνέχεια ανέλαβε το ρόλο της senior Learning & Development Specialist και Training Coordinator για την εμπορική δραστηριότητα του ομίλου, στις εταιρίες ΕΚΟ και ΒΡ.
Εδώ και ένα χρόνο είναι μέλος της εργασιακής οικογένειας του ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, member of Holcim και κατέχει το ρόλο της Διευθύντριας Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου.

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;