Αγγέλικα Πέππα

Έφορος Μορφωτικών

Η Αγγέλικα Πέππα είναι Senior Human Resources Business Partner στην εταιρεία Λογισμικού & Υπηρεσιών SAS από τον Φεβρουάριο του 2012, αρχικά για την Ελλάδα και στην πορεία διευρύνοντας το ρόλο της με την ανάληψη καθηκόντων και για την Ρουμανία, την Ουκρανία και τις χώρες των Αδριατικών (Κροατία, Σερβία, Σλοβενία).

Έχει 20ετη εμπειρία, με τα τελευταία 8 έτη στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού και τα προηγούμενα 12 έτη στον τομέα της Εξυπηρέτησης Πελατών, έχοντας εργαστεί στις διαφημιστικές εταιρείες DDB και BBDO, στην εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων Rowland, αλλά και στον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νεμέας.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Alba και πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Deree, έχοντας ολοκληρώσει την δευτεροβάθμια εκπαίδευσή της στο St. Lawrence College. Επίσης, κατέχει την πιστοποίηση SHRM-CP, δίπλωμα στην Διαπολιτισμική Επικοινωνία και διατέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Αποφοίτων στο Alba την περίοδο 2015 – 2017, ενώ είναι μέλος του ΣΔΑΔΕ από το 2014.

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;