ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Συζήτηση με θέμα τη Καταπολέμηση της Σεξουαλικής Παρενόχλησης στην Εργασία

Αγαπητά μας μέλη,

Ο ΣΔΑΔΕ ως ένας από τους εταίρους στην υλοποίηση του έργου Safe at work σας προσκαλεί τη Τετάρτη 1 Ιουνίου και ώρα 10:00 – 11:15, μέσω teams, στη διαδικτυακή μας εκδήλωση για τη καταπολέμηση της σεξουαλικής παρενόχλησης στην εργασία.

Σε ένα τόσο σημαντικό και δυστυχώς καθόλου σπάνιο θέμα πραγματικά αξίζει να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας.

Είτε πρόκειται για εσάς, είτε για κάποιο μέλος της οικογένειάς σας ή για κάποιον συνάδελφο ή φίλο κινητοποιηθείτε και βοηθήστε, μην κλείνετε τα μάτια στο πρόβλημα, είναι εξαιρετικά σοβαρό και ποτέ δεν λύνεται μόνο του, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα κάνουμε τη διαφορά!

Στο πάνελ της συζήτησης θα συμμετέχουν η κυρία Μαρία Κολοκυθά Αντιπρόεδρος του  ΣΔΑΔΕ και η κυρία Στέλλα Κάσδαγλη συνιδρύτρια του Women on Top.

 

Παρακαλώ δηλώστε τη συμμετοχή σας στο info@gpma.gr.

 

  • To έργο “Safe at work” υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης  την Action Aid και εταίρους το Εργαστήριο Σπουδών Φίλου του Παντείου Πανεπιστημίου το women on top το Σύνδεσμο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και  το Datawo .
  • To πρόγραμμα Activie citizens fund, ύψους ευρώ 13,5 εκ., χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενσταιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαικού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014-2021,  γνωστού ως ΕΕΑ Grants.
  • Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στη προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στη προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
  • Τη διαχείρηση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ιδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow.

 

 

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;