Υποτροφίες ALBA MSc in Strategic HRM για τα τακτικά μέλη του ΣΔΑΔΕ
Πρόγραμμα Συνάντησης Γνώσης – 10 λόγοι για να είμαστε ξανά μαζί! - Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Save the date – Συνάντηση Γνώσης – 10 λόγοι για να είμαστε ξανά μαζί! – Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Αγαπητά μέλη,

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που θα άξιζε τον κόπο να βρεθούμε ξανά!

Το ΔΣ του ΣΔΑΔΕ  συγκέντρωσε τους 10 πιο επίκαιρους «λόγους» για να ενημερώσει την κοινότητα του HR πάνω σε εργασιακά – ασφαλιστικά – φορολογικά – μισθολογικά θέματα.

Μέσα σε αυτή την  περίοδο των συνεχών αλλαγών όπου η ανάγκη της ενημέρωσης γίνεται πιο επιτακτική, στο πλαίσιο των Συναντήσεων Γνώσης του ΣΔΑΔΕ, θα πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου 2014 εκδήλωση με θέμα «10 λόγοι για να είμαστε ξανά μαζί!».

Θεωρούμε ότι τόσο η θεματολογία όσο και οι διακεκριμένοι και εξειδικευμένοι ομιλητές θα μας δώσουν απαντήσεις στα θέματα που αντιμετωπίζουμε αυτή την περίοδο (το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών).

Πιστεύουμε ότι, πέρα από την έγκυρη ενημέρωση που θα μας παρέχει η εκδήλωση μας, η ανάγκη του «να είμαστε μαζί» σε περιόδους έντονου προβληματισμού είναι πολύ σημαντική για την ανταλλαγή απόψεων και τοποθετήσεων που αφορούν μελλοντικούς χειρισμούς στα θέματα που δραστηριοποιείται ο κλάδος μας.

Οι σκέψεις, οι ιδέες, οι προβληματισμοί και η ενεργή σας δράση στο ΣΔΑΔΕ είναι αναγκαίες για την ανάπτυξη της κοινότητάς μας.

Θα σας περιμένουμε με χαρά όλους στην εκδήλωσή μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Μάρθα Μυλωνά-Οικονομάκου
Πρόεδρος ΣΔΑΔΕ

Δελτίο Τύπου
Δήλωση Συμμετοχής

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;