Με χαμόγελα και καλή διάθεση γιόρτασε ο ΣΔΑΔΕ την ημέρα της Γυναίκας.
Γενική Συνέλευση - Κοπή Πίτας 2024

Safe at Work “Πρόληψη και Καταπολέμηση της Σεξουαλικής Παρενόχλησης στον Εργασιακό χώρο» της Αction Aid.

Ο ΣΔΑΔΕ συμμετείχε ως εταίρος στo πρόγραμμα Safe@Work “Πρόληψη και Καταπολέμηση της Σεξουαλικής Παρενόχλησης στον Εργασιακό χώρο» της Αction Aid.

Η Αντιπρόεδρος του ΣΔΑΔΕ, Μαρία Κολοκυθά, έδωσε το παρόν τη Τρίτη 12 Μαρτίου 2024 στο πάνελ της εκδήλωσης όπου παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν οι δράσεις και τα αποτελέσματα του προγράμματος, καθώς και τις προκλήσεις που συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε όλοι οι Φορείς.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες και όλους που συμμετείχαν και που  υιοθέτησαν μια ολιστική προσέγγιση στους στόχους του προγράμματος και προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον.

 

Ο ΣΔΑΔΕ συμμετείχε ως εταίρος στo πρόγραμμα safe at work “Πρόληψη και Καταπολέμηση της Σεξουαλικής Παρενόχλησης στον Εργασιακό χώρο» της Αction Aid.

 

Η Αντιπρόεδρος του ΣΔΑΔΕ Μαρία Κολοκυθά έδωσε το παρόν τη Τρίτη 12 Μαρτίου 2024 στο πάνελ της εκδήλωσης όπου παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν οι δράσεις και τα αποτελέσματα του προγράμματος.

 

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν και υιοθέτησαν μια ολιστική προσέγγιση στους στόχους του προγράμματος και προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;