Συνέδριο Η Εφοδιαστική Αλυσίδα 10 Χρόνια Μπροστά – Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014
October 22, 2014
Ειδική προσφορά για τα μέλη του ΣΔΑΔΕ – Σεμινάριο Personal Effectiveness and Communication – STA/Spiros Trivolis Associates Ltd
October 26, 2014

Πρόσκληση #1yearjobpairs – Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014 – 18:00 μμ – Innovathens

Βάζοντας το μικρό μας λιθαράκι… #1yearjobpairs

Την 1η Νοεμβρίου 2013 «βγήκε στον αέρα» η εθελοντική μας πρωτοβουλία. Από την μέρα εκείνη, και χωρίς κάποια ιδιαίτερη προβολή, η προσπάθειά μας αγκαλιάστηκε από πολλούς ανθρώπους, εργαζόμενους, ανέργους αλλά και επιχειρήσεις. Άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο, όλοι όμως από τον ελεύθερό τους χρόνο και χωρίς κανένα οικονομικό κίνητρο συμμετείχαν στο Job-Pairs με έναν απλό σκοπό… Να βοηθήσουν, να συνδράμουν, να βάλουν το μικρό τους λιθαράκι στην επίλυση ενός μακροχρόνιου προβλήματος της Ελληνικής κοινωνίας, που λόγω της οικονομικής κρίσης τα τελευταία χρόνια έχει επιταθεί πολύ περισσότερο. Την καλύτερη επαφή, είσοδο (ή επαν-είσοδο) των νέων (κυρίως, αλλά όχι αποκλειστικά) αποφοίτων με την αγορά εργασίας μέσω ενός οργανωμένου προγράμματος mentoring. Η εθελοντική μας πρωτοβουλία έχει την υποστήριξη του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδος (ΣΔΑΔΕ).

Με αφορμή λοιπόν τα πρώτα μας γενέθλια κάνουμε το πρώτο μας Party την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου (18.00), στο Innovathens (Γκάζι) και σας θέλουμε όλους κοντά μας. Εσάς τα στελέχη και τους επαγγελματίες της κοινότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού της χώρας αλλά και τους φίλους σας. Είναι μια ευκαιρία να μας δείτε και να μας ακούσετε από κοντά, να ακούσετε και να ανταλλάξετε εμπειρίες με άλλους mentors/mentees, τις συμμετέχουσες εταιρείες αλλά και να ακούσετε πώς μπορείτε εσείς ή η εταιρεία σας να συνεργαστεί με το Job-Pairs. Να γνωρίσετε τα μέλη της συμβουλευτικής μας επιτροπής αλλά και να ακούσετε και τις νέες μας πρωτοβουλίες που σχεδιάζουμε για σας για τον επόμενο χρόνο. Σας θέλουμε κοντά μας, το Job-Pairs είστε εσείς… Σας περιμένουμε.

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας εδώ.

Leave a Reply