Ειδική προσφορά για τα μέλη του ΣΔΑΔΕ - PwC MANAGEMENT SKILLS WORKSHOPS
Παρουσίαση Δικτύου Παραγωγικότητας – Save the date - 18 Μαρτίου 2014

Προσφορά για τα μέλη του ΣΔΑΔΕ – WIB FORUM ON GENERATION Y

Αγαπητά μέλη,

Μέσα στο πλαίσιο των συνεργασιών που υλοποιεί ο ΣΔΑΔΕ, σας  αποστέλλουμε, γι´αυτή την περίοδο, επικοινωνία του Τομέα Γυναικών (WIB) του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου σχετικά με την προσφορά που παρέχει στα μέλη του Συνδέσμου στην επερχόμενη εκδήλωσή τους.

Το κόστος συμμετοχής για τα μέλη του ΣΔΑΔΕ ορίζεται στα 60 ευρώ /άτομο (τιμή ίδια με αυτή των μελών του Επιμελητηρίου).  Στην αίτηση συμμετοχής σας θα πρέπει να σημειώσετε ότι είστε μέλη του ΣΔΑΔΕ για να έχετε την ειδική τιμή μελών.

Από το ΔΣ του ΣΔΑΔΕ.

To Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει το WIB Forum 2014 με θέμα «The Workplace Through the Eyes of Generation Y» τη Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Η είσοδος των Generation Y στην αγορά εργασίας έχει σηματοδοτήσει μία νέα εποχή. Ο κύριος στόχος του Forum είναι να  αναδείξει τις προτεραιότητες και προβληματισμούς των νέων αυτών ανθρώπων σχετικά με την επαγγελματική ή επιχειρηματική τους εξέλιξη εν μέσω των  σημερινών συνθηκών της αγοράς και πως ο επιχειρηματικός κόσμος μπορεί καλύτερα να αξιοποιήσει τα ταλέντα  αυτής  τη γενιάς για την ευημερία τόσο των επιχειρήσεων όσο και των ανθρώπων τους. Επίσης στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα έρευνας που έχει διεξάγει η KPMG, με θέμα «Ο χώρος εργασίας μέσα από την οπτική της νέας γενιάς».

Για ενημέρωση σε ότι αφορά στο πρόγραμμα και στη συμμετοχή σας στο WIB FORUM 2014, εκτός από το επισυναπτόμενο αρχείο, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;