Προσφορά Εταιρίας Treasure Lab για τα μέλη του ΣΔΑΔΕ – Solution Focused Coaching School – 03/06-11/09/2015
May 16, 2015
HR Leader Series – Ιcon Platforms – “Employee Loyalty in the Digital Era: Challenge, Excite, Motivate, Reward” – Τρίτη 26 Μαϊου 2015
May 25, 2015

Προσφορά Athens Tech College για τα μέλη του ΣΔΑΔΕ – Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα The Art & Science of Negotiation – 21-23 Μαϊου 2015

Το ATH/TECH, είναι το αποτέλεσμα της κοινοπραξίας του BCA και της INTRACOM HOLDINGS και σκοπός του είναι η πρωτοποριακή διδασκαλία εξειδικευμένων γνώσεων στις τεχνολογίες πληροφορικής & επικοινωνιών, στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα. Το τμήμα Executive Education  του ATH/TECH, έχει αντικείμενο την παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε θέματα Επιχειρηματικότητας, Διοίκησης και Τεχνολογίας, σε στελέχη επιχειρήσεων. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα σχεδιάζονται, καθοδηγούνται και διδάσκονται από εισηγητές διεθνούς εμβέλειας, σε θέματα υψηλής εξειδίκευσης.

Σε αυτό το πλαίσιο διοργανώνεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “The Art and Science of Negotiation”, στις 21-23 Μαΐου 2015, με εισηγήτρια την Δρ. Λίντα Καμπούλιαν, καθηγήτρια στο Harvard Law School.
Η Δρ. Καμπούλιαν διεθέτει περισσότερα από τριάντα χρόνια εμπειρίας διδασκαλίας στο Harvard Kennedy School of Government, με εξειδίκευση σε θέματα διαπραγματεύσεων, επίλυσης συγκρούσεων, ανθρωπίνου δυναμικού και εργασίας. Το μοναδικό αυτό πρόγραμμα υλοποιείται για 10η συνεχή χρονιά στην Ελλάδα και το έχουν παρακολουθήσει περισσότερα από 500 στελέχη επιχειρήσεων από 15 χώρες.

Η διαπραγμάτευση βρίσκεται στο κέντρο κάθε διαδικασίας, καθώς δεν αρκεί πλέον μόνο η προσωπική εξειδίκευση των στελεχών. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “The Art and Science of Negotiation”, αποτελεί άμεσα εφαρμόσιμη λύση για την εξάσκηση των δεξιοτήτων της επικοινωνίας και της πειθούς των εκπαιδευομένων, με συγκεκριμένες τακτικές και τεχνικές διαπραγματεύσεων για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος και θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα οργανωτικής αλλαγής την περίοδο οικονομικής κρίσης στις διαπραγματεύσεις.

Με την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι θα μπορούν να:

  • Προβλέπουν με ακρίβεια τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν
  • Χτίζουν συμμαχίες
  • Σχηματίζουν δυνατές συμφωνίες
  • Είναι αποτελεσματικότεροι και κατά συνέπεια παραγωγικότεροι

Για τα μέλη του ΣΔΑΔΕ προσφέρονται ειδικές εκπτώσεις συμμετοχής και συγκεκριμένα:
1 Συμμετοχή: 1,040€ με έκπτωση 20%
2 Συμμετοχές και πάνω: 975€ με έκπτωση 25%

Περισσότερες πληροφορίες στο συνημμένο αρχείο.

Leave a Reply