Συνάντηση Μελών ΠΒΕ – “Digital Transformation & Docuvita” – 23/10/2019
October 22, 2019
HR Leader Series Afternoon – “Service Design Thinking” – Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019
November 4, 2019

Πανελλήνια Έρευνα Ικανοποίησης Εργαζομένων 2019

Ο ΣΔΑΔΕ πραγματοποιεί έρευνα, με τη βοήθεια της Edenred και τη συνεργασία της Εταιρίας Ερευνών FOCUS BARI, με σκοπό να καταγράψει τις συνθήκες εργασίας και τον βαθμό ικανοποίησης των εργαζομένων στη χώρα μας, την τρέχουσα κατάσταση καθώς και τις προσδοκίες τους για την «επόμενη ημέρα», στον τομέα των παροχών.
Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας καλούμε να αφιερώσετε λιγότερο από 10’ για να συμβάλετε στην προσπάθειά μας. Δείτε το ερωτηματολόγιο εδώ
Οι απαντήσεις θα παραμείνουν ανώνυμες και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς της έρευνας. Σε κάθε ερώτηση, επιλέγετε την απάντηση ή τις απαντήσεις που περιγράφουν καλύτερα τη δική σας εμπειρία.
Τα αποτελέσματα θα παρουσιαστούν συνολικά και θα είναι διαθέσιμα online στη σελίδα www.edenred.gr, για τον λόγο αυτό δε ζητούνται προσωπικά ή εταιρικά στοιχεία, παρά μόνο πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην ομαδοποίηση και ανάλυση των ευρημάτων.
Επιπλέον, για κάθε ερωτηματολόγιο που θα συμπληρωθεί, η Edenred θα δωρίσει 1€ στην Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκατάστασης Ανάπηρων Προσώπων-ΕΛΕΠΑΠ*.
Η επιτυχία της έρευνας εξαρτάται αποκλειστικά από τη δική σας συμμετοχή. Θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο να προωθήσετε το μήνυμα αυτό, εντός και εκτός της εταιρίας σας, για να αυξηθούν οι συμμετοχές και να ενισχυθεί ο κοινωνικός της σκοπός.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.

Από το ΔΣ του ΣΔΑΔΕ

* Η δωρεά αφορά στη συμπλήρωση ερωτηματολογίων στο πλαίσιο της έρευνας, με μέγιστο ποσό τα 2.000€.

Comments are closed.