Παρουσίαση Δικτύου Παραγωγικότητας – Save the date - 18 Μαρτίου 2014
LINKAGE NETWORK "THE HR LEADER" - 27 Μαρτίου 2014 – Πρόσκληση για τα μέλη του ΣΔΑΔΕ

Ο ΣΕΒ για τις Γυναίκες σε Θέσεις Ευθύνης – Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ο ΣΕΒ, με πρωτοβουλία της κυρίας Σοφίας Κουνενάκη – Εφραίμογλου, Ταμία του Διοικητικού Συμβουλίου, και με στόχο την ενίσχυση του δυναμικού συμμετοχής των γυναικών στις θέσεις ευθύνης, διοργανώνει στο πλαίσιο του 14ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου για την Εταιρική Διακυβέρνηση με θέμα: «Can Corporate Governance Contribute to Long-Term Investment» (27-28 Μαρτίου 2014, Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»), ειδικό workshop με θέμα: «Γυναίκες σε Θέσεις Ευθύνης: Αύξηση της Συμμετοχής των Γυναικών στα Κέντρα Λήψης Αποφάσεων».

Θεωρώντας πως το Συνέδριο αυτό αποτελεί μία σημαντική πρωτοβουλία, στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας, η οποία έχει ως στόχο να αναδείξει τον ηγετικό ρόλο που η Ελλάδα είναι σε θέση να διαδραματίσει στο πεδίο της Εταιρικής Διακυβέρνησης, το ειδικό αυτό workshop έχει ως στόχο να συγκεντρώσει επιχειρηματίες και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων, προκειμένου να ανταλλάξουν θέσεις, απόψεις και τεχνογνωσία σχετικά με τη συστηματική ενίσχυση της εκπροσώπησης των γυναικών στα οικονομικά κέντρα λήψης αποφάσεων. Να σημειωθεί πως στο workshop θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της ΕΕ, της BUSINESSEUROPE και άλλων φορέων ευρωπαϊκής και διεθνούς εμβέλειας.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Α. Βάσιλα (Τ.: 211-5006143, E.: avasila@sev.org.gr)

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;