Ενημέρωση για το ΝΕΟ Φορολογικό/Ασφαλιστικό & Καλοκαιρινή Εκδήλωση ΣΔΑΔΕ – Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016
June 6, 2016
HR Leader Series – “Proving the value of Training & HR (Training & HR ROI)” – Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016
October 11, 2016

HR Leader Series – “Leadership is a mind sport” – Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Aγαπητά μέλη,

Ευχόμαστε οι καλοκαιρινές διακοπές να έδωσαν σε όλους σας την ευκαιρία για μέρες ξεκούρασης και  ξενοιασιάς με τους αγαπημένους σας και η επιστροφή να αποτελέσει την αφετηρία για δημιουργικές προσωπικές και επαγγελματικές δράσεις.

Θέματα που απασχολούν τον τόπο μας, τις Εταιρίες μας και εμάς τους ίδιους θα υπάρχουν πάντα με διαφορετική μορφή και ένταση ανάλογα  με την περίσταση και την περίοδο.

Εκείνο όμως που διαφοροποιεί τις χώρες, τις Εταιρίες και τους ανθρώπους είναι πως στέκονται απέναντι στις καταστάσεις και πως της αντιμετωπίζουν τελικά. Επειδή λοιπόν σε επίπεδο χώρας πολύ λίγα πράγματα μπορούμε πια να επηρεάσουμε, το ενδιαφέρον μας στρέφεται στις οικογένειές μας και στις Εταιρίες που εκπροσωπούμε.

Ο τρόπος που διαχειριζόμαστε τη ζωή μας και τις καταστάσεις (όσο δύσκολες και αν δείχνουν) μπορεί να μας εξασφαλίσει προσωπική ευθυγράμμιση, επιτυχία, ηρεμία και να επηρεάσει θετικά και αποτελεσματικά τον προσωπικό και επαγγελματικό μας χώρο.

Η πρώτη μας φθινοπωρινή εκδήλωση φέτος, λοιπόν, είναι αφιερωμένη στον εαυτό μας και τη δυναμική που μπορεί να αποκτήσει. “Leadership is a mind sport” είναι το θέμα του HR Leader Series που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016, 08:30-11:00, στα γραφεία του Συνδέσμου, με εισηγήτρια την κα Nicole Μαντζικοπούλου, Founder & CEO of True-me® Breakthrough Coaching.

Ο στόχος είναι να παρουσιαστούν βιωματικά οι παράμετροι εκείνοι που ενδυναμώνουν τα άτομα και διαμορφώνουν μια ζωή πληρότητας. Θα γίνει αναφορά στις τελευταίες θεωρήσεις της κβαντικής φυσικής για το πώς λειτουργεί το σύμπαν και ο άνθρωπος μέσα σε αυτό, πως οι  διεργασίες του εγκεφάλου επηρεάζουν την αντίληψης της πραγματικότητας που βιώνουμε και θα δοθεί ένα νέο πλαίσιο σκέψης για μια εμπνευσμένη και αποτελεσματική ηγεσία.

Οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν:

  • Νέα κατανόηση για το πως δομείται η σκέψη και πως επιλέγονται (συνειδητά και υποσυνείδητα) οι στρατηγικές δράσης.
  • Έκθεση σε ένα επιστημονικά δοκιμασμένο πλαίσιο σκέψης που οδηγεί στην ενεργοποίηση των ταλέντων για υλοποίηση των επιδιώξεων.
  • Μεθοδολογία για την κατάρριψη των σημερινών περιοριστικών πεποιθήσεων που αποτελούν εμπόδιο στην επιτυχία.

Δηλώσεις συμμετοχής στο link https://www.eventora.com/el/Events/hr-leader-series-leadership-mi ή στο gpma@otenet.gr μέχρι τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016.

Τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο θα υλοποιηθούν άλλα δύο (2) HR Leader Series και το Δεκέμβριο προγραμματίζεται Executive Business Dinner – ΗR Network  για το κλείσιμο της χρονιάς.

Για τις εκδηλώσεις αυτές και για όλες τις επιπλέον δράσεις του ΣΔΑΔΕ θα ενημερωθείτε αναλυτικά στο προσεχές διάστημα.

Θα χαρούμε να συμμετέχετε στις δράσεις μας και να συμβάλλετε στην ενίσχυση του HR Networking.

Καλή φθινοπωρινή αρχή και καλή δύναμη στο έργο σας.

Φιλικά,

Μάρθα Μυλωνά
Πρόεδρος ΔΣ

Comments are closed.