Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Παραρτήματος Βορείου Ελλάδας – Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015
December 17, 2015
Εκδήλωση Κοπής Βασιλόπιτας Παραρτήματος Βορείου Ελλάδας – Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016
January 14, 2016

HR Leader Series – “HR as a Catalyst to Entrepreneurship” – Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Αγαπητά μέλη,

Ξεκινώντας τη σειρά των HR Leader Series 2016, σας περιμένουμε την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, 08:30 – 11:00, με θέμα “HR as a Catalyst to Entrepreneurship”, με εισηγήτρια την κα Αγγελίνα Μιχαηλίδου, General Manager της εταιρίας Response.

Το θέμα αυτό επιλέχθηκε γιατί η επιχειρηματικότητα οφείλει να βρίσκεται πίσω από κάθε ενέργειά μας τόσο εταιρικά όσο και προσωπικά πόσο μάλλον όταν αυτό συνδυάζεται με τους στόχους της νέας χρονιάς. Στόχος του εργαστηρίου αυτού είναι να αποσαφηνίσουμε τα χαρακτηριστικά και την αναγκαιότητα της και στη συνέχεια  να συσχετίσουμε, με  απτά παραδείγματα, τη συμβολή της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού στη διαμόρφωση κουλτούρας επιχειρηματικότητας στις επιχειρήσεις.

Και όσον αφορά τους στόχους της νέας χρονιάς επειδή κάθε πτυχή της ζωής μας δημιουργεί εμπειρίες, οι εμπειρίες μας δίνουν γνώση και η γνώση με τη σωστή διαχείριση μπορεί να γίνει σοφία, ας αποτελέσει το νέο έτος μια ευκαιρία να πετύχουμε περισσότερα πράγματα όλοι μαζί ενωμένοι με την οικογένεια, την Εταιρία, την ομάδα και τους συνεργάτες μας.

Δηλώσεις συμμετοχής στην Υπεύθυνη του Γραφείου του ΣΔΑΔΕ, κα Βίλμα Σιελή, στο gpma@otenet.gr μέχρι τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας δούμε στο πρώτο “επιχειρηματικό” δημιουργικό πρωινό της νέας χρονιάς!

Από το ΔΣ του ΣΔΑΔΕ

Comments are closed.