Συνάντηση Γνώσης Παραρτήματος Βορείου Ελλάδας "Brain Drain" & Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας - Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018
Αλλαγή στο ΔΣ του ΣΔΑΔΕ

HR Leader Series- “Dance your stress away: Η δημιουργική διαχείριση άγχους” – Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 – 08:30-12:00

Αγαπητά μέλη καλή χρονιά!

Tι θα λέγατε να ξεκινήσουμε τη χρονιά μας και να αντιμετωπίσουμε το stress χορεύοντας;

Στο πλαίσιο των Συναντήσεων Γνώσης και με έμφαση στην επικοινωνία και στο “παίξιμο των σχέσεων”, προγραμματίζουμε την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018, 08:30 – 11:30, στα γραφεία του ΣΔΑΔΕ, με τη συνδρομή της Δρ. Νίκης Φίλλιπς και του κου Ηλία Λαδά, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: “Dance your stress away: Η δημιουργική διαχείριση άγχους”.

Η Νίκη Φίλλιπς, Ακαδημαϊκός στην Εκπαίδευση Ενηλίκων – Επικεφαλής της Εταιρείας Skills Experiential Training & Development, θα μας βοηθήσει να αξιολογήσουμε τα προσωπικά επίπεδα stress και θα μας μυήσει στις βασικές τεχνικές διαχείρισής του. Ο Ηλίας Λαδάς, Επαγγελματίας Χορευτής – Personal Trainer Latin & Ballroom Χορών, θα μας δείξει ένα διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης του.

Το “Dance your stress away” θα είναι ένα βιωματικό και συμμετοχικό εργαστήριο με εκπαιδευτικές τεχνικές και παιχνίδια που έχουν στο επίκεντρο τον εκπαιδευόμενο και εναρμονίζονται με τις βασικές αρχές εκπαίδευσής ενηλίκων. Στο workshop αυτό θα έχουμε την δυνατότητα να μάθουμε πως να διαχειριζόμαστε πρακτικά και δημιουργικά το καθημερινό stress τόσο στο χώρο εργασίας όσο και στην προσωπική μας ζωή.

So let’s dance our stress out!

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας δούμε στο πρώτο “χορευτικό” HR Leader Series της χρονιάς!

Δηλώσεις συμμετοχής στην Υπεύθυνη του Γραφείου του ΣΔΑΔΕ, κα Βίλμα Σιελή, στο gpma@otenet.grμέχρι τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018.

Κόστος για μη μέλη: 30 ευρώ

Από το ΔΣ του ΣΔΑΔΕ

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;