Συνάντηση Γνώσης Παραρτήματος Βορείου Ελλάδας "Διαπραγμάτευση: Μια μυστηριώδης αλλά πολύ απλή διαδικασία" - Τρίτη 13 Μαρτίου 2018
Πρόσκληση ΣΔΑΔΕ, Ethelon & Job-Pairs - Εσπερίδα "Συζητάμε για τη διαφορετικότητα" - Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

HR Leader Series – “Coaching Breakfast with a Solution Focus” – Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 – 08:30 -11:30

Αγαπητά μέλη,

Στο πλαίσιο των Συναντήσεων Γνώσης και με έμφαση στην εξέλιξη του επαγγελματία του HR ως internal coach, προγραμματίζουμε την Τετάρτη 14 Μαρτίου 08:30-11:30, στα γραφεία του ΣΔΑΔΕ, με τη συνδρομή της κας Κρύστας Τζελέπη, M.A., PCC, International Faculty Member Solution Surfers Eλβετίας, icf Accredited Coach-PCC, Executive Team Facilitator της εταιρίας Treasure Lab Ltd., ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: “Coaching Breakfast with a Solution Focus”.

Η Κρύστα Τζελέπη είναι από τους πρωτοπόρους που έφεραν το coaching στην Ελλάδα το 2004, έχοντας σχεδιάσει και εφαρμόσει με τους συνεργάτες της προγράμματα coaching σε εκατοντάδες στελέχη, ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών. Από το 2011, σε συνεργασία με τη Solution Surfers, εκπαιδεύει στελέχη στο Solution Focused Coaching School, για να προχωρήσουν στη διεθνή διαπίστευση ACC του International Coach Federation.

Μέσα από το σύντομο αυτό workshop, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το solution focused coaching, που είναι μία πολύ πρακτική προσέγγιση & πώς μπορεί να αξιοποιηθεί στο ρόλο σας, ως HR. Με δεδομένες τις συνεχείς αλλαγές & την έλλειψη χρόνου, το να γνωρίζει ένας HR να εφαρμόζει μία πρακτική μεθοδολογία coaching, τον βοηθά να υποστηρίζει τα στελέχη και τους εργαζόμενους, με πιο αποδοτικό τρόπο & να κερδίζει χρόνο, μεσοπρόθεσμα.
Θα έχουμε την ευκαιρία, να δοκιμάσουμε σε πραγματικά θέματα αυτή την πολύ πρακτική προσέγγιση, που αξιοποιεί τα ευρήματα της νευροεπιστήμης για το πώς το visualization των λύσεων ενισχύει την πραγματοποίηση των στόχων μας.
Ως προετοιμασία, μπορείτε να φέρετε ένα θέμα που θέλετε να αλλάξετε ή να βελτιώσετε και η λύση του εξαρτάται κυρίως από εσάς π.χ. “Θέλω να βελτιώσω τον τρόπο που χρησιμοποιώ το χρόνο μου, ώστε να…”.

Για να μπορέσουμε να έχουμε ένα πιο διαδραστικό workshop, θα κρατήσουμε τον αριθμό των συμμετεχόντων στους 20, οπότε θα ισχύσει η διαδικασία του first come – first served.

Δηλώσεις συμμετοχής στην Υπεύθυνη του Γραφείου του ΣΔΑΔΕ, κα Βίλμα Σιελή, στο gpma@otenet.gr μέχρι τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018.

Κόστος για μη μέλη: 30 ευρώ

Από το ΔΣ του ΣΔΑΔΕ

HR LEADER SERIES_TREASURE LAB

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;