Εκδήλωση Παραρτήματος Βορείου Ελλάδας - Πανεπιστημίου Μακεδονίας "Καριέρα στο Ανθρώπινο Δυναμικό" - Παρασκευή 24 Απριλίου 2015
Εκδρομή Παραρτήματος Βορείου Ελλάδας στα Γιάννενα 01-03/05/2015

HR Leader Series – OPPW – Conflict Management – Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Αγαπητά μέλη,

Σε συνέχεια των φετινών συναντήσεων του HR Leader Series που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία, τον Ιανουάριο με τη συνεργασία της εταιρίας ICAP, το Φεβρουάριο με τη συνεργασία της εταιρίας nlpingreece, το Μάρτιο με τη συνεργασία της εταιρίας Oracle, “επανερχόμαστε” και σας προσκαλούμε στην επόμενη συνάντηση της χρονιάς με Learning Partner την εταιρία OP Performance & Well-being.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Απριλίου 2015, 8:30-11:00, με θέμα “Conflict Management” και εισηγήτρια την κα Όλγα Παπατριανταφύλλου, Leadership & Wellness Coach, MA, η οποία θα συντονίσει ένα διαδραστικό 2,5ωρο workshop όπου οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν:
Τι είναι η σύγκρουση και από πού πηγάζει, τον τρόπο με τον οποίο οι ίδιοι αντιδρούν στις συγκρούσεις και πώς μπορούν να διαχειριστούν τις συγκρούσεις. Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν ένα πρακτικό εργαλείο πάνω στη γλώσσα των συγκρούσεων.
“Οι συγκρούσεις στο χώρο εργασίας έχουν επιπτώσεις στην απόδοση, στο ηθικό και στην υγεία του προσωπικού. Εργαζόμενοι που βιώνουν συγκρούσεις στο εργασιακό περιβάλλον είναι μέχρι και 70% λιγότερο παραγωγικοί. Η αποτελεσματική διαχείριση συγκρούσεων είναι μια σύνθετη διεργασία και περιλαμβάνει κατανόηση αναγκών, δεξιότητες επικοινωνίας, διαχείριση συναισθημάτων και stress, καθώς και δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων.”

Υπενθυμίζουμε ότι οι συναντήσεις αυτές που γίνονται στα γραφεία του ΣΔΑΔΕ, δίνουν τη δυνατότητα διαλόγου λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων (με σειρά προτεραιότητας – maximum 25 άτομα).

Μπορείτε να στείλετε τη συμμετοχή σας στην Υπεύθυνη του Γραφείου του ΣΔΑΔΕ, κα Βίλμα Σιελή, gpma@otenet.gr μέχρι την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας δούμε σ’ ένα ακόμα δημιουργικό πρωινό ξεκίνημα της καθημερινότητάς μας.

Από το ΔΣ του ΣΔΑΔΕ

 

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;