Συζήτηση Εκπροσώπων Διηπειρωτικών Συνδέσμων HR για τη Νέα Κανονικότητα
April 29, 2020
International HR Day – 20 Μαϊου
May 20, 2020

HR Leader Series On line – “#StayVivid – Would I rather drive change, or have change ‘happen’ to me?” – 07/05/2020

Στο πλαίσιο των Συναντήσεων Γνώσης, ανταποκρινόμενοι στις τρέχουσες προκλήσεις και με έμφαση στην εξέλιξη του επαγγελματία του HR, σας προσκαλούμε την Πέμπτη 7 Μαϊου 2020, 18:30 – 19:45, στην επόμενη on line ενημερωτική εκδήλωση με θέμα #StayVivid – Would I rather drive change, or have change ‘happen’ to me?” με εισηγητή τον κο Βασίλη Βασιλειάδη, Founder of Vivid Vibes.

Ένα πρακτικό μονοπάτι, μια γέφυρα, για να μεταβούμε από την pro-covid στην μετά-covid εποχή. Στο σημερινό περιβάλλον και με όλες τις ανατροπές που έχει επιφέρει στις ζωές των ανθρώπων και κατ’ επέκταση και στις επιχειρήσεις μας, έχουμε μια μοναδική ευκαιρία: Να αναδείξουμε το πραγματικό πρόσωπο και την ψυχή της εταιρείας μας δημιουργώντας ταυτόχρονα τις βάσεις για ξεκάθαρο και sustainable employee experience. Μέσα από μια ανοιχτή συζήτηση, θα κληθούμε να απαντήσουμε σε καίρια ερωτήματα, σε μερικά από τα οποία ίσως να μην έχουμε απαντήσεις λόγω της αβεβαιότητας και της δυναμικής της κατάστασης που ζούμε. Πώς το employee experience το οποίο δοκιμάζεται και θα δοκιμαστεί την επόμενη χρονική περίοδο πιο πολύ από ποτέ, μπορεί να αποτελέσει οδηγό για μια υγιή μετάβαση στην μετά-covid εποχή.

 Δηλώσεις συμμετοχής στην Υπεύθυνη του Γραφείου του ΣΔΑΔΕ, κα Βίλμα Σιελή, στο gpma@otenet.gr μέχρι την Τετάρτη 6 Μαϊου 2020. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν έγκαιρα τις  απαραίτητες οδηγίες.

Κόστος για μη μέλη: 30 ευρώ

Από το ΔΣ του ΣΔΑΔΕ

 

Comments are closed.