Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση για τη Διεξαγωγή Εκλογών
June 1, 2020
Καλοκαιρινή Εκδήλωση ΣΔΑΔΕ
June 17, 2020

HR Leader Series On line – “Όταν ο κόσμος γυρίζει ανάποδα τελικά τι μένει ίδιο;” – 11/06/2020

Στο πλαίσιο των Συναντήσεων Γνώσης, ανταποκρινόμενοι στις τρέχουσες προκλήσεις και με έμφαση στην εξέλιξη του επαγγελματία του HR, σας προσκαλούμε την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020, 18:30 – 19:45, στην επόμενη on line ενημερωτική εκδήλωση με θέμα “Όταν ο κόσμος γυρίζει ανάποδα, τελικά τι μένει ίδιο;” με εισηγητή τον κο Γιάννη Δημαράκη, Managing Partner, Scotwork Hellas.

Στην παρουσίασή του, ο Γιάννης Δημαράκης θα αναλύσει τις αλλαγές που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες και τις προκλήσεις που αυτές δημιουργούν, τόσο στην καθημερινή ζωή, όσο και στη διοίκηση των επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο αυτό θα παρουσιαστούν τρεις ενότητες:

  1. Όλα εκείνα τα στοιχεία που αλλάζουν και καθιστούν επιτακτική την ανάγκη για προσαρμογή, προτείνοντας συγκεκριμένες δράσεις.
  2. Οι παράμετροι εκείνες που, αν και αμετάβλητες, δεν πρέπει να παραμεληθούν.
  3. Σημαντικές παγίδες ή/και παρανοήσεις που πρέπει να αποφύγουμε κατά τις διαπραγματεύσεις μας.

Η παρουσίαση θα κάνει αναφορές κυρίως στη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού, χωρίς να παραλείπει συνδέσεις με ευρύτερες έννοιες ενώ στο τέλος θα υπάρχει αρκετός χρόνος για ερωτήσεις ή/και συζήτηση.

Δηλώσεις συμμετοχής στην Υπεύθυνη του Γραφείου του ΣΔΑΔΕ, κα Βίλμα Σιελή, στο gpma@otenet.gr μέχρι την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν έγκαιρα τις  απαραίτητες οδηγίες.

Κόστος για μη μέλη: 30 ευρώ

Από το ΔΣ του ΣΔΑΔΕ

Comments are closed.