Επιστολή Προέδρου ΣΔΑΔΕ για το Νέο Έτος
January 16, 2017
Το Executive Committee του EAPM στην Αθήνα στις 2 & 3 Φεβρουαρίου 2017
February 7, 2017

HR Leader Series – Mind Full or Mindful? Finding the Key to Mindfulness” – Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Αγαπητά μέλη,

Νέα χρονιά, νέες αποφάσεις, νέοι στόχοι;

Μήπως τον περισσότερο καιρό σκέφτεστε τι έχει συμβεί στο παρελθόν και τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον; Νιώθετε ότι τις περισσότερες φορές λειτουργείτε μηχανικά χωρίς να έχετε επίγνωση αυτού που κάνετε; Ή αισθάνεστε ότι το στρες σας καταβάλλει και δεν σας επιτρέπει να απολαύσετε τη στιγμή;

Έχετε την ικανότητα να αντιλαμβάνεστε κάθε στιγμή όσα σκέφτεστε, αισθάνεστε και κάνετε; Έχετε πλήρη επίγνωση του τι συμβαίνει μέσα σας αλλά και πώς σας επηρεάζουν όσα συμβαίνουν γύρω μας;

Είσαστε mind full ή mindful;

Ελάτε να το ανακαλύψουμε μαζί και να μάθουμε τι σημαίνει τελικά η γνωστή σε όλους μας έννοια mindfulness.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα έχουμε την ευκαιρία να κατανοήσουμε πως το mindfulness μπορεί να προσδώσει ποιότητα στην επαγγελματική και προσωπική μας ζωή και να μάθουμε πρακτικές που θα μας βοηθήσουν να επιτύχουμε να είμαστε mindful στην καθημερινότητά μας.

Ξεκινώντας λοιπόν  τη σειρά των

HR Leader Series 2017, σας περιμένουμε την Τετάρτη 25 Iaνουαρίου , 08:30 – 11:00, με θέμα “Mind Full or Mindful? Finding the Key to Mindfulness”, με εισηγητές την κα Μαίρη Μπιτούνη, Μanaging Director της εταιρίας Humanis HR Consultants και τον κο Κώστα Χρυσικάκη, Sport Psychologist, Υoga Instructor συνεργάτη της εταιρίας.

Δηλώσεις συμμετοχής στην Υπεύθυνη του Γραφείου του ΣΔΑΔΕ, κα Βίλμα Σιελή, στο gpma@otenet.grμέχρι τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας δούμε στο πρώτο “self help” δημιουργικό πρωινό της νέας χρονιάς!

Aπό το ΔΣ του ΣΔΑΔΕ

Leave a Reply