Ειδική προσφορά για τα μέλη του ΣΔΑΔΕ - Σεμινάριο Personal Effectiveness and Communication - STA/Spiros Trivolis Associates Ltd
Προσφορά για τα μέλη του ΣΔΑΔΕ - Health Management Employee's Program - Εταιρία Ανάδειξη

HR Leader Series – Linkage – The Six Competencies of Exemplary Leadership – Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Αγαπητά μέλη

Σε συνέχεια των φετινών συναντήσεων του HR Leader Series που πραγματοποιήθηκαν, με μεγάλη επιτυχία, με τη συνεργασία των εταιριών Door, Manpower, Learning for Life καθώς και της εταιρίας Randstad με την εκδήλωση για τα παιδιά των μελών μας, επισυνάπτουμε πρόσκληση για την επόμενη συνάντηση με Learning Partner την εταιρία Linkage.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου (αντί της αρχικά προγραμματισμένης για τις 15 Οκτωβρίου), 8:30-11:00, με θέμα «The Six Competencies of Exemplary Leadership», με τον Dr. Warren Bennis, broadcast, και τον κο Δ. Παπανικητόπουλο, Πρόεδρο της εταιρίας Linkage στο ρόλο του συντονιστή.

Αντλώντας εμπειρίες δεκαετιών, έρευνας και σύνθεσης, ο Dr. Bennis δείχνει ότι οι ηγέτες επιδεικνύουν αριστοτεχνικά έξι ικανότητες. Αυτές είναι: Αίσθημα αποστολής • Παρακίνηση • Ευελιξία και προσαρμοστικότητα • Εμπιστοσύνη • Ανάπτυξη ηγετών ⁄ ταλέντων • Λήψη αποτελεσμάτων

Οι συμμετέχοντες θα ακούσουν:

  • Πώς αυτές οι 6 ικανότητες σχετίζονται με τη δημιουργία των εταιριών
  • Αποδεδειγμένες στρατηγικές και τακτικές για την ανάπτυξη δεξιοτήτων ηγεσίας σε κάθε μία από τις έξι ικανότητες
  • Πώς κάποιες στιγμές επηρεάζουν ουσιαστικά το ποιοι είμαστε και πώς ασκούμε ηγεσία

Ο Dr. Warren Bennis ήταν καθηγητής πανεπιστημίου και ιδρυτής και πρόεδρος ηγεσίας του Ινστιτούτου, USC. Ήταν, επίσης, πρόεδρος του Κέντρου για τη Δημόσια Ηγεσία στο Kennedy School του Χάρβαρντ και διακεκριμένος ερευνητής στο Harvard Business School. Ήταν σύμβουλος για πολλές εταιρίες του Fortune 500 και είχε υπηρετήσει για τέσσερις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

Ο Bennis είχε συγγράψει, επίσης, 28 βιβλία για την ηγεσία, την αλλαγή και τη δημιουργική συνεργασία. Το βιβλίο του «Ηγέτες» (Harper & Row, 1985), πρόσφατα ορίστηκε από τους Financial Times ως ένα από τα 50 καλύτερα βιβλία των επιχειρήσεων όλων των εποχών και το βιβλίο του «An Invented Life: Reflections on Leadership and Change» (Perseus Publishing, 1993) ήταν υποψήφιο για Πούλιτζερ.

Υπενθυμίζουμε ότι οι συναντήσεις αυτές που γίνονται στα γραφεία του ΣΔΑΔΕ, δίνουν τη δυνατότητα διαλόγου λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων (με σειρά προτεραιότητας – maximum 25 άτομα).

Μπορείτε να στείλετε τη συμμετοχή σας στην Υπεύθυνη του Γραφείου του ΣΔΑΔΕ, κα Βίλμα Σιελή, gpma@otenet.gr μέχρι την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας δούμε σ’ ένα ακόμα δημιουργικό πρωινό ξεκίνημα της καθημερινότητάς μας.

Κόστος για μη μέλη του ΣΔΑΔΕ: 30 ευρώ

Από το ΔΣ του ΣΔΑΔΕ

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;