Ειδική προσφορά για τα μέλη του ΣΔΑΔΕ – Linkage Leadership Campus
AIESEC "Youth Today" με την Υποστήριξη του ΣΔΑΔΕ – Παράρτημα Βορείου Ελλάδας – 20-21 Νοεμβρίου 2014

HR Leader Series – JMK Ltd – Developing the Never Ending Recourse: The Anthropocentric Human Resources Development Approach – Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Αγαπητά μέλη,

Σε συνέχεια των φετινών συναντήσεων του HR Leader Series που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία, με τη συνεργασία των εταιριών Door, Manpower, Learning for Life, Linkage καθώς και της εταιρίας Randstad με την εκδήλωση για τα παιδιά των μελών μας, επισυνάπτουμε πρόσκληση για την επόμενη συνάντηση με Learning Partner την εταιρία JMK Ltd.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Νοεμβρίου (αντί της αρχικά προγραμματισμένης για τις 5 Νοεμβρίου), 8:30-11:00, με θέμα «Developing the never ending recourse: The Anthropocentric Human Resources Development Approach», με ομιλητή τον κο Γιάννη Καλογεράκη, CEO & Principal Trainer, JMK Ltd – Anthropocentric Corporate Training & Development.

O Γιάννης Καλογεράκης θα καταθέσει την ανθρωποκεντρική του πρόταση για ανάπτυξη, εμψύχωση και ενδυνάμωση Ανθρώπινου Δυναμικού. Σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον που βρύθει εκπαιδευτικών, γνωστικοκεντρικών προσεγγίσεων, αντιπαρατίθεται η ματιά προς τον άνθρωπο. Η ενδυνάμωση που έχει να κάνει με την ανάδειξη της ανθρώπινης δυναμικής, που ήταν, είναι και θα είναι η κινητήριος δύναμη κάθε ανάκαμψης στην ανθρώπινη ιστορία.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Ο Γιάννης Καλογεράκης γεννήθηκε στην Κρήτη το 1957 και σπούδασε στην Αγγλία/Σκωτία, Β.Sc., M.Sc., & Ph.D. Έχει 32 χρόνια εργασιακή εμπειρία στην Αγγλία, Ελλάδα, Ισραήλ, ΗΠΑ και στις πλείστες Ευρωπαϊκές χώρες. Το καταστάλαγμα αυτής της πρακτικής εμπειρίας μαζί με τις ακαδημαϊκές γνώσεις του, είναι μια μοναδική Ανθρωποκεντρική & Βιωματική προσέγγιση στην εκπαίδευση, ενδυνάμωση και εμψύχωση στελεχών επιχειρήσεων, για θεαματικά αποτελέσματα και μέγιστη εργασιακή ικανοποίηση. Ανθρωποκεντρισμός, Ήθος, Αρχές, Αξίες και Συναισθηματική Νοημοσύνη, κύρια συστατικά όλων των εκπαιδευτικών σεμιναρίων του. Από το 1999 εκπαιδεύει και στην Κύπρο στελέχη επιχειρήσεων που μοιράζονται μαζί του την ιδιαίτερη αυτή ανθρωποκεντρική προσέγγιση στην ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων. To 2010, κυκλοφόρησε 20 διαφορετικά Ανθρωποκεντρικά σεμινάρια σε DVD ( www.jmkdvd.com ). Σήμερα είναι ο CEO της JMK Ltd, με γραφεία σε Ελλάδα & Κύπρο και εξειδικεύεται στην Ανθρωποκεντρική Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού ( AHRD ).
Υπενθυμίζουμε ότι οι συναντήσεις αυτές που γίνονται στα γραφεία του ΣΔΑΔΕ, δίνουν τη δυνατότητα διαλόγου λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων (με σειρά προτεραιότητας – maximum 25 άτομα).

Μπορείτε να στείλετε τη συμμετοχή σας στην Υπεύθυνη του Γραφείου του ΣΔΑΔΕ, κα Βίλμα Σιελή, gpma@otenet.gr μέχρι την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας δούμε σ’ ένα ακόμα δημιουργικό πρωινό ξεκίνημα της καθημερινότητάς μας.

Κόστος για μη μέλη του ΣΔΑΔΕ: 30 ευρώ

Από το ΔΣ του ΣΔΑΔΕ

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;