Προσφορά για τα μέλη του ΣΔΑΔΕ - Εκπαιδευτικά προγράμματα - Εταιρία Ανάδειξη
Μνημόνιο Συνεργασίας ΣΔΑΔΕ Παραρτήματος Βορείου Ελλάδας με ΠΑΜΑΚ

HR Leader Series – Humanis HR Consultants – Learn – Develop – Lead: Distinguish!

Αγαπητά μέλη,

Σε συνέχεια των φετινών συναντήσεων του HR Leader Series που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία, με τη συνεργασία των εταιριών Door, Manpower, Learning for Life, Linkage, JMK Ltd καθώς και της εταιρίας Randstad με την εκδήλωση για τα παιδιά των μελών μας, επισυνάπτουμε πρόσκληση για την τελευταία συνάντηση της χρονιάς με Learning Partner την εταιρία Humanis HR Consultants.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014, 8:30-11:00, με θέμα «Learn – Develop – Lead: Distinguish!», με εισηγήτριες τις κυρίες Μαίρη Μπιτούνη, Managing Director και Ευφροσύνη Θαλασσινού, Product Development Director.

Λίγα λόγια για τη συνάντηση:

Η Εκπαίδευση και η Ανάπτυξη του Προσωπικού αποτελούν πλέον βασικές δραστηριότητες μιας Επιχείρησης που επιζητά να ξεχωρίσει. Όλοι μας λίγο ως πολύ έχουμε χρησιμοποιήσει ένα Σύστημα Ανάπτυξης ή έχουμε ακούσει για αυτό από άλλους. Είναι όμως από μόνο του αρκετό για να ξεχωρίσουμε ατομικά και συλλογικά ως οργανισμός;
Ελάτε να μάθουμε την αξία του Development και πώς ένα στοχευμένο Development Assessment Process μπορεί να εξελίξει το δικό μας Σύστημα Αξιολόγησης. Στόχος μας:

  • Να αποκτήσουμε και/ή να μεγιστοποιήσουμε τις υπάρχουσες γνώσεις μας γύρω από το Development
  • Να δούμε στη πράξη, πώς μπορούμε να πετύχουμε το τετράπτυχο Learn – Develop – Lead: Distinguish στην εταιρία μας

Υπενθυμίζουμε ότι οι συναντήσεις αυτές που γίνονται στα γραφεία του ΣΔΑΔΕ, δίνουν τη δυνατότητα διαλόγου λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων (με σειρά προτεραιότητας – maximum 25 άτομα).

Μπορείτε να στείλετε τη συμμετοχή σας στην Υπεύθυνη του Γραφείου του ΣΔΑΔΕ, κα Βίλμα Σιελή, gpma@otenet.gr μέχρι την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας δούμε σ’ ένα ακόμα δημιουργικό πρωινό ξεκίνημα της καθημερινότητάς μας.

Κόστος για μη μέλη του ΣΔΑΔΕ: 30 ευρώ

Από το ΔΣ του ΣΔΑΔΕ

 

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;