Συνάντηση Γνώσης Μελών Παραρτήματος Β. Ελλάδος - "Versatile Communication for Successful Relationships & Teamwork” - 7/5/2019
Συνάντηση Γνώσης Μελών Παραρτήματος Β. Ελλάδας – “Personal Branding Workshop for HR Professionals” – 20/6/2019

HR Leader Series Afternoon – “Getting Things Done® (GTD)” – Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Στο πλαίσιο των Συναντήσεων Γνώσης και με έμφαση στην εξέλιξη του επαγγελματία του HR, προγραμματίζουμε την  Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019, 18:00 – 21:00, στα γραφεία του ΣΔΑΔΕ, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα “Getting Things Done® (GTD)” με εισηγητές την κα Φαίδρα Καλή της εταιρίας DOOR Training & Consulting. Το πρακτικό τμήμα της μεθοδολογίας θα παρουσιάσει ο κος Χρήστος Τζιόρας. Όλα τα μέλη της ομάδας εκπαιδευτών είναι πιστοποιημένα στην μεθοδολογία GTD.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη μεθοδολογία που έχει καθιερωθεί ως το παγκόσμιο πρότυπο για την προσωπική και εταιρική παραγωγικότητα (high productivity). Το GTD αποτελεί την λύση για την αντιμετώπιση του χάους που προκαλείται από τον μεγάλο όγκο εισερχόμενων πληροφοριών και τον μεγάλο αριθμό εργασιών και e-mails. Προέκυψε ως το αποτέλεσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών, coaching, εκπαίδευσης και οργάνωσης που έχουν υιοθετήσει εκατομμύρια στελέχη παγκοσμίως τα τελευταία 30 χρόνια.

Το workshop είναι βασισμένο  στην μεθοδολογία του David Allen συγγραφέα του βιβλίου “Getting Things Done  The art of stress free productivity”. Το Getting Things Done® (GTD) είναι η δημοφιλέστερη μεθοδολογία στην κατηγορία της υψηλής παραγωγικότητας και προσφέρει ένα πανίσχυρο σύστημα διαχείρισης του χάους των εργασιών (tasks) τα οποία αντιμετωπίζουν καθημερινά τα στελέχη των επιχειρήσεων.

Δηλώσεις συμμετοχής στην υπεύθυνη του γραφείου του ΣΔΑΔΕ, κα Βίλμα Σιελή, στο gpma@otenet.gr  μέχρι την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019.

Κόστος για μη μέλη: 30 ευρώ

Από το ΔΣ του ΣΔΑΔΕ

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;