Ειδική Προσφορά για τα Μέλη του ΣΔΑΔΕ – “True-me Breakthrough Academy” – 19 Μαρτίου 2019
February 28, 2019
Αποκλειστική Προσφορά για τα Μέλη του ΣΔΑΔΕ – “Feedback in Practice” – 3 Απριλίου 2019
March 29, 2019

HR Leader Series Afternoon – “Decoding the IT – Debugging the HR” – Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 – Spaces Green Plaza

Στο πλαίσιο των Συναντήσεων Γνώσης και με έμφαση στην εξέλιξη του επαγγελματία του HR, προγραμματίζουμε την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019, 18:30-21:00, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα Decoding the IT Debugging the HR με εισηγητές τους κ.κ. Γρ. Λεμονή & Θ. Χρόνη της εταιρίας Human Intelligence που θα πραγματοποιηθεί, με την ευγενική χορηγία της Regus στη διεύθυνση “Spaces Green Plaza, Αγίου Κωνσταντίνου 59-61, 151 24 Μαρούσι”.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απαντήσουν στο ερώτημα “Διανύουμε τη 4η ψηφιακή επανάσταση ή είμαστε θεατές της ανθρώπινης μετεξέλιξης στο νέο Homo Digitalis;” καθώς το ΗR καλείται να κατανοήσει εις βάθος και να συμβάλλει στο ψηφιακό μετασχηματισμό της εργασίας αλλά και γενικότερα της κοινωνίας.
Σε αυτή μας τη προσπάθεια χρειάζεται να αποκωδικοποιήσουμε τις βασικές σχολές λογισμικού, να αναγνωρίζουμε με ευκολία έννοιες όπως ο αντικειμενοστραφής και ο λειτουργικός προγραμματισμός. Να συνειδητοποιήσουμε το γεγονός ότι οι διαφορετικές γλώσσες προγραμματισμού μπορεί δυνητικά να επηρεάζουν τρόπο σκέψης συμπεριφοράς και νοοτροπίας, όπου πλέον μιλάμε για “φυλές” Java, PHP, C# και όχι απλά προγραμματιστές. Να πάρουμε μαθήματα από την ανθρωπογεωγραφία του κλειστού και ανοιχτού κώδικα.
Το HR έχει να μάθει πολλά από το τρόπο δομής και οργάνωσης μίας κοινωνίας ανθρώπων της πληροφορίας η οποία μεταλλάσσεται συνεχώς τα τελευταία 50 έτη. Ωστόσο, έχει και να δώσει πολλά ως custodian των soft skills, σε μία κοινωνία που γίνεται πιο απόμακρη τόσο στη κατανόηση της διαφορετικότητας αλλά και στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων ανθρώπων.

Δηλώσεις συμμετοχής στην Υπεύθυνη του Γραφείου του ΣΔΑΔΕ, κα Βίλμα Σιελή, στο gpma@otenet.gr μέχρι την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019.

Κόστος για μη μέλη: 30 ευρώ

Από το ΔΣ του ΣΔΑΔΕ

Comments are closed.