Συνάντηση Μελών Παραρτήματος Β. Ελλάδας – “Το Άλφα και το Ωμέγα του Corporate Coaching" – Τρίτη 9/10/2018
Αποκλειστική Προσφορά για τα Mέλη του ΣΔΑΔΕ με την υποστήριξη της Edenred | Εκδήλωση LinkedIn & Owiwi | 16/10/2018

HR Leader Series Afternoon – “Πώς ένα τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού μπορεί να εισαγάγει Artificial Intelligence” – Πέμπτη 11/10/2018

Αγαπητά μέλη καλή σεζόν! Μετά την πολύ ωραία βραδιά του εορτασμού των 40 χρόνων λειτουργίας του Συνδέσμου μας, περνάμε σε μια ακόμα Συνάντηση Γνώσης, λίγο διαφορετική από τις άλλες τόσο ως προς την θεματολογία όσο και ως προς τον τόπο διεξαγωγής.

Στο πλαίσιο των Συναντήσεων Γνώσης, προγραμματίζουμε την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018, 19:00-21:00, στον δημιουργικό χώρο του SingularityU Summit, Γκούρα 2, 105 58 Πλάκα, με τη συνδρομή της Δήμητρας Μασαούτη και της Νίκης Συροπούλου, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: “Πώς ένα τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού μπορεί να εισαγάγει Artificial Intelligence”.

Η Δήμητρα Μασαούτη, Co-Founder & Chief Commercial Officer της Winning Minds θα αναφερθεί στο πως το Artificial Intelligence μπορεί να επηρεάσει τις λειτουργίες του HR και ακολούθως η Νίκη Συροπούλου, Director, SingularityU Greece Summit, θα μας παρουσιάσει θέματα όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη, το internet of Things, η Ρομποτική, με αφορμή και την διοργάνωσή του Singularity Summit, ενός μοναδικού γεγονότος  παγκόσμιας εμβέλειας.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας δούμε στην πρώτη εκτός γραφείου ΣΔΑΔΕ εκδήλωση με συνοδεία κρασιού και κάποιου συνοδευτικού.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Δηλώσεις συμμετοχής στην Υπεύθυνη του Γραφείου του ΣΔΑΔΕ, κα Βίλμα Σιελή, στο gpma@otenet.gr μέχρι την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018.

Από το ΔΣ του ΣΔΑΔΕ

« από 10 »

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;