Νικητές Βραβείων 1ου HR Student Awards
HR Leader Series - Αρετή.. Η άλλη όψη της της Αριστείας - Ένα παιχνίδι Ηγεσίας - Τετάρτη 14 Ιουνίου - 18:30-21:00

HR Leader Series Afternoon – Διαπραγμάτευση: Μία μυστηριώδης αλλά πολύ απλή διαδικασία – Τετάρτη 24 Μαϊου 2017

Αγαπητά μέλη,
Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή τον Φεβρουάριο του 2017 της Συνάντησης Γνώσης, με θέμα “Διαπραγματεύσεις: Αποκωδικοποιώντας κομμάτια μίας “μυστηριώδους” αλλά πολύ απλής διαδικασίας”, και μετά από δικό σας αίτημα για επανάληψη του συγκεκριμένου θέματος σε απογευματινές ώρες, αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε-υλοποιήσουμε αυτή σας την πρόταση.

Έτσι η συνάντηση αυτή διοργανώνεται πάλι με Learning Partner την εταιρία Scotwork Hellas και εισηγητή τον κο Γιάννη Δημαράκη, Managing Partner της εταιρίας, τo απόγευμα της Τετάρτης 24 Μαΐου 2017 και ώρα 18.30-21.00.

Η αλήθεια είναι ότι διαπραγματευόμαστε από τη στιγμή που γεννιόμαστε κάθε μέρα…

Διαπραγματευόμαστε με τα μέλη της οικογένειάς μας, με τους φίλους, τους συναδέλφους, τον προϊστάμενο, τους πελάτες μας, με τις υπηρεσίες του κράτους…

Υπάρχουν διαπραγματεύσεις του ενός λεπτού και διαπραγματεύσεις μιας ολόκληρης ζωής και ίσως ο κόσμος θα ήταν καλύτερος, αν μαθαίναμε να λύνουμε ουσιαστικά  τις διαφορές μας με αυτή τη διαδικασία…

Στη διάρκεια αυτού του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκωδικοποιήσουν σημαντικές διαπραγματευτικές έννοιες. Θα διαλυθούν παρεξηγήσεις που στρεβλώνουν τη θεώρηση που οι περισσότεροι έχουμε γύρω από τις διαπραγματεύσεις και θα συζητηθούν τρόποι αντιμετώπισης συχνών διαπραγματευτικών προκλήσεων στον χώρο εργασίας καθώς και λάθη και παρεξηγημένες έννοιες που μας εμποδίζουν να πετύχουμε τους στόχους μας.

Μέσα από μια διαδραστική παρουσίαση, ασκήσεις με αναφορές στην καθημερινότητά μας και αρκετή δόση χιούμορ, θα εξερευνήσουμε το διαπραγματευτικό περιβάλλον, το οποίο για κάποιους αποτελεί μυστήριο, για άλλους φόβητρο αλλά για τους μυημένους αντιπροσωπεύει ένα πεδίο ευκαιριών και προόδου.

Στην τελευταία ενότητα του εργαστηρίου θα υπάρξει αρκετός χρόνος για να συζητηθούν διαπραγματευτικές προκλήσεις που απασχολούν τους συμμετέχοντες.

Δηλώσεις συμμετοχής στην Υπεύθυνη του Γραφείου του ΣΔΑΔΕ, κα Βίλμα Σιελή, στο gpma@otenet.grμέχρι την Τρίτη 23 Μαΐου 2017.

Κόστος για μη μέλη: 30 ευρώ

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας δούμε στο πρώτο απογευματινό HR Leader Series!

Από το ΔΣ του ΣΔΑΔΕ

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;