17ο Συμπόσιο Ανθρώπινου Δυναμικού KPMG - Αποκλειστική προσφορά για τα μέλη του ΣΔΑΔΕ
Ομαδικές απολύσεις

Σε συνέχεια των φθινοπωρινών συναντήσεων γνώσης που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία σε συνεργασία με τις εταιρίες Linkage, Treasure Lab, Ηay Group και Sargia Partners, επισυνάπτουμε πρόσκληση για τον επόμενο χειμερινό κύκλο των συναντήσεων του HR Leader Series.

Η  πρώτη χειμερινή συνάντηση  διοργανώνεται με Leading Partner την εταιρία DOOR, την Τρίτη 11 Μαρτίου, 8:30-11:00, με θέμα «Αccountability» και  με εισηγητή τον κο Αντώνη Δάσκο, Γενικό Διευθυντή της εταιρίας. Ένα διαδραστικό 2ωρο όπου οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν τις γνώσεις τους στη μεθοδολογία επίτευξης ατομικών και επιχειρησιακών αποτελεσμάτων.

Το Accountability είναι η κορυφαία μεθοδολογία διεθνώς για την επίτευξη ατομικών & επιχειρησιακών αποτελεσμάτων που αλλάζει άμεσα την κουλτούρα μιας επιχείρησης.  Γνωρίζοντας τα βήματα για το Accountability οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν τους τρόπους με τους οποίους τα στελέχη της εταιρίας τους δεν εγκλωβίζονται στο κύκλο της θυματοποίησης και των δικαιολογιών που συνήθως συνοδεύουν την αποτυχία κατά την επίτευξη των αποτελεσμάτων.

Θα αναλυθούν τα εξής  βήματα:
•         Δες το πρόβλημα
•         Ανέλαβε την ευθύνη για αυτό
•         Βρες τη καλύτερη λύση και
•         Εφάρμοσε τη λύση

Επιπλέον οι συμμετέχοντες στη παρουσίαση θα κατανοήσουν την αρχή The Oz Principle, η οποία έχει βοηθήσει χιλιάδες ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων να κινητοποιήσουν τις ομάδες τους για την επίτευξη των αποτελεσμάτων και θα γνωρίσουν την πυραμίδα των αποτελεσμάτων και τις τεχνικές για τη δημιουργία κουλτούρας Accountability στις επιχειρήσεις τους.

Υπενθυμίζουμε ότι οι συναντήσεις αυτές, που γίνονται στα γραφεία του ΣΔΑΔΕ, δίνουν τη δυνατότητα διαλόγου λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων (με σειρά προτεραιότητας – maximum 25 άτομα).

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας δούμε σ’ ένα ακόμα δημιουργικό πρωινό ξεκίνημα της καθημερινότητάς μας.

Μπορείτε να στείλετε τη συμμετοχή σας στην Υπεύθυνη του Γραφείου του ΣΔΑΔΕ,  κα Βίλμα Σιελή,gpma@otenet.gr (first in, first serve)

Κόστος για μη μέλη του ΣΔΑΔΕ : 30 ευρώ

Από το ΔΣ του ΣΔΑΔΕ.

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;