Υποψηφιότητες Εκλογών ΣΔΑΔΕ 2020
Αποτελέσματα εκλογών ΣΔΑΔΕ

Ευχαριστήριο μήνυμα Προέδρου ΣΔΑΔΕ

Αγαπητά μέλη,

Ολοκληρώνοντας τη θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας της περιόδου 2017 – 2020, θα ήθελα από τη θέση του Προέδρου να ευχαριστήσω ξεχωριστά όλους εσάς για την εξαιρετική συνεισφορά και συνεργασία που είχαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της τριετίας.

Τη ΜαρίαΌλγα Καλογεροπούλου, Αντιπρόεδρο του ΔΣ, που αποτέλεσε πάντα πηγή επιμορφωτικών εμπνεύσεων και σχεδιασμών και στήριξε το Σύνδεσμο και την ομάδα του ΔΣ.

Τη Μαρία Κολοκυθά, Γενική Γραμματέα του ΔΣ, που με το πάθος, τις ιδέες και την αποτελεσματικότητά της άνοιγε νέους δρόμους και δημιουργούσε υψηλά standards.

Τη Δήμητρα Καρακώστα, Έφορο Δημοσιότητας του ΔΣ, που με το δυναμισμό, το κέφι και τη θετική της ενέργεια συνέβαλλε αποφασιστικά στη στοχευμένη επικοινωνία και στις δράσεις μας.

Τη ΜαρίαΜυρτώ Πηγαδιώτη, Έφορο Μελών του ΔΣ, που με τη συνεπή και γρήγορη ανταπόκρισή της παρείχε άμεσες λύσεις με ό,τι καταπιανόταν.

Ευχαριστώ θερμά για τη συμβολή τους, την Αντιγόνη Μιχαλοπούλου, Έφορο Μορφωτικών του Συνδέσμου, καθώς και τον Πέτρο Νικάκη, Έφορο Οικονομικών, οι οποίοι δυστυχώς αποφάσισαν να μη θέσουν ξανά υποψηφιότητα, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι θα παραμείνουν κοντά μας, αρωγοί στις δράσεις μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες ανήκουν και στην Ελένη Ασβεστά, Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος, όπου μαζί με τη Δήμητρα Μπασλή, Υπεύθυνη Οικονομικών και Οργάνωσης, και τη Χριστίνα Δηματάτη, Υπεύθυνη Επιμόρφωσης, Δημοσιότητας και Εκδηλώσεων, πολλαπλασίασαν τις δράσεις του Παραρτήματος και συσπείρωσαν τη ομάδα των συναδέλφων με εξαιρετική επιτυχία.

Η Δήμητρα και η Χριστίνα δυστυχώς δεν θα θέσουν υποψηφιότητα αυτή τη φορά, θα χαρούμε όμως να συνδράμουν τις δράσεις του νέου ΔΣ και να βοηθήσουν τη νέα ομάδα του Παραρτήματος.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα αναπόσπαστα μέλη-συνεργάτες της ομάδας μας: την Υπεύθυνη του Γραφείου, Βίλμα Σιελή, που καταφέρνει επάξια να ανταποκριθεί πάντα με επιτυχία σε καθετί που της ζητείται, τον Μάκη Χαλικιά που φροντίζει τη λογιστική μας συμμόρφωση και τη Μαίρη Μπότρος που υποστηρίζει το δημιουργικό μέρος της επικοινωνίας μας.

Το μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ είναι σ’ ΕΣΑΣ τα μέλη του ΣΔΑΔΕ και σ’ ΕΣΑΣ τους χορηγούς-φίλους που μας υποστηρίζετε, μας ενισχύετε (με την παρουσία και τη συνδρομή σας), μας ενθαρρύνετε και παραμένετε ενεργοί φίλοι της Κοινότητας αυτής. Ο Σύνδεσμος, που ολοκλήρωσε 42 χρόνια από την ίδρυσή του, δημιουργήθηκε από εμπνευσμένους εθελοντές το 1978, με σκοπό την αναγνώριση και καθιέρωση του επαγγέλματός μας και την ενίσχυση του Ανθρώπινου Παράγοντα στις Εταιρίες μας, όραμα στο οποίο παραμένουμε προσηλωμένοι.

Θα θέλαμε να δώσετε ενεργό παρόν στις επερχόμενες αρχαιρεσίες του ΣΔΑΔΕ, τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020, για τη συνέχιση του έργου του Συνδέσμου στην κοινότητα του HR και να επιλέξετε αυτούς που θεωρείτε ότι θα σας αντιπροσωπεύσουν καλύτερα.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους για τη διεκδίκηση της νέας θητείας 2020 – 2023 στο ΔΣ, με στόχο να παραμείνει ο Σύνδεσμός μας ενεργός και πρωτοπόρος.

Φιλικά,

Σωτήρης Σταματίου
Πρόεδρος ΣΔΑΔΕ

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;