Αναβολή Εκδήλωσης – HR Leader Series Afternoon – “Accountability needs Clarity” – Τρίτη 10 Μαρτίου 2020
March 4, 2020
Online Σεμινάρια ΣΔΑΔΕ & ALBA Graduate Business School
March 30, 2020

Έρευνα ΣΔΑΔΕ για HR δράσεις αντιμετώπισης του Covid-19 – Η γνώμη σας μετράει και από το σπίτι

Στις 24 Φεβρουαρίου, στην πρωτοχρονιάτικη εκδήλωσή μας, ανταλλάσσαμε ευχές για την νέα χρονιά, αλλά και σκέψεις, διστακτικά, για τον κορωναϊό (COVID-19). Μέσα σε λίγες ημέρες αυτές οι ανησυχίες μετατράπηκαν σε έναν πυρετώδη αγώνα προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις εμφανείς πια επιπτώσεις του ιού στη λειτουργία των επιχειρήσεων μας, αλλά κυρίως στην προστασία και φροντίδα των εργαζομένων μας. Η αβεβαιότητα την περίοδο αυτή είναι μεγάλη σε κάθε πτυχή της ζωής μας.

Ως εκ τούτου, το HR Forum 2020 καθώς και ο εορτασμός του International Human Resources Day που ήταν προγραμματισμένα για τις 20 Μαΐου, δεν θα πραγματοποιηθούν. Θα οριστεί νέα ημερομηνία αλλά και νέα θεματολογία που θα ανταποκρίνεται, όπως πάντα, στις απαιτήσεις των καιρών που ζούμε σήμερα.

Η αξία της διαπροσωπικής συνεργασίας που πρεσβεύουμε, δοκιμάζεται, μαζί με τα αντανακλαστικά μας ως επαγγελματίες, αλλά και ως κλάδος.

Σας προσκαλούμε λοιπόν, να πάρετε μέρος σε μία έκτακτη έρευνα  (https://forms.gle/T1QibHNqJi9J9EC88) με στόχο να καταγράψουμε τις δράσεις και αντιδράσεις του κλάδου μας, αλλά κυρίως για να μοιραστούμε τις καλές πρακτικές και τις ενέργειες στην αντιμετώπιση του προβλήματος τώρα και στο άμεσο μέλλον.

Αναμένουμε τη συμμετοχή σας και εμείς από την πλευρά μας θα μοιραστούμε φυσικά τα αποτελέσματα με όλους εσάς!

Με εκτίμηση,

Σωτήρης Σταματίου
Προέδρος ΔΣ ΣΔΑΔΕ

Comments are closed.