Ο ΣΔΑΔΕ Υποστηρικτής της Εκδήλωσης ΤEDX ACADEMY – Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014
September 26, 2014
DEREE Company, Visitation Days 2014, 15 – 16 October – Invitation
October 14, 2014

Έκδοση Οδηγού Απασχόλησης από τη Χρυσή Ευκαιρία με την Υποστήριξη του ΣΔΑΔΕ – Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Α ΩΣ ΤΟ Ω

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένας πλήρης Οδηγός Απασχόλησης

Για πρώτη φορά θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, ένας πλήρης Οδηγός Απασχόλησης από τη Χρυσή Ευκαιρία, με την υποστήριξη του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδος (ΣΔΑΔΕ). Ένας Οδηγός γραμμένος από τους ειδικούς, στελέχη της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, που απευθύνεται σε όλους, νεοεισερχόμενους στον επαγγελματικό χώρο και εργαζόμενους με εμπειρία.

Πρόκειται για ένα χρηστικό οδηγό για την αγορά εργασίας, που θα διανεμηθεί δωρεάν σε 30.000 αντίτυπα μαζί με την κυριακάτικη έκδοση της Χρυσής Ευκαιρίας, που αυτή την εβδομάδα κυκλοφορεί με το μηνιαίο περιοδικό Εργασία.

Τριάντα οκτώ (38) στελέχη ανθρώπινου δυναμικού (HR Directors & Managers) μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων καταθέτουν τις απόψεις τους για τα νέα δεδομένα στην αγορά εργασίας, συμβουλεύουν τους υποψηφίους και μοιράζονται τα «μυστικά» της εμπειρίας και της καθημερινότητάς τους.

Θέματα όπως οι νέες δεξιότητες, η προσαρμοστικότητα στα σημερινά δεδομένα, η αντοχή και η ακεραιότητα, ο ρόλος των social media, η διαδικτυακή συνέντευξη κ.ά. προσεγγίζονται με τρόπο απλό και τεκμηριωμένο.

Αναφερόμενη στην πρωτοβουλία από την πλευρά της Χρυσής Ευκαιρίας, η Κωνσταντίνα Θεοδώρου, HR Director της Χρυσής Ευκαιρίας, δήλωσε: «Ο οδηγός απασχόλησης περιλαμβάνει σπονδυλωτά άρθρα, που προσεγγίζουν την εργασία στις περισσότερες πτυχές της, γραμμένα από σπουδαίους επαγγελματίες του χώρου, χρήσιμα σε όλους μας».

Αναφερόμενη στην πρωτοβουλία από την πλευρά του ΣΔΑΔΕ, η Πρόεδρος Μάρθα Μυλωνά, HR Director South Eastern Europe DDB, δήλωσε: «Ο οδηγός απασχόλησης περιλαμβάνει τη συμπυκνωμένη εμπειρία εξαιρετικών στελεχών του χώρου της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και δίνει στους αναγνώστες πολύτιμες πρακτικές συμβουλές για την επιτυχημένη επαγγελματική τους πορεία».

Leave a Reply