Ειδική Τιμή για τα Μέλη του ΣΔΑΔΕ | SingularityU Greece Summit | 19-20/11/2018
October 17, 2018
Συνάντηση Μελών Παραρτήματος Β. Ελλάδας – “Flirting with our… enemy” – 08/11/2018
November 1, 2018

Ειδική Τιμή για τα Mέλη του ΣΔΑΔΕ | Συμμετοχή στο Ethelon Days | 2-4/11/2018

Αγαπητά μέλη,

Προωθούμε προσφορά για συμμετοχή στο Ethelon Days που θα πραγματοποιηθεί 2-4 Νοεμβρίου 2018, στο Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28, Αθήνα).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν μέσω του link https://www.eventora.com/en/Events/ethelon-days/ και στο επόμενο link που θα εμφανιστεί να συμπληρώσουν τον κωδικό Sd@de! στο πεδίο που εμφανίζεται στο κάτω μέρος, με τον οποίο παρέχεται έκπτωση 50% (75 ευρώ έναντι της αρχικής 150 ευρώ).

Οι συμμετέχοντες των εταιριών, θα μπορούν να παρακολουθήσουν workshops σε σχέση με την μέτρηση αντικτύπου των κοινωνικών δράσεων, τρόπους engagement των εργαζομένων, μορφές επικοινωνίας των δράσεων σε εσωτερικά και εξωτερικά κανάλια, καθώς και ό,τι άλλο χρειάζεται να ξέρετε για τη δημιουργία και την ενίσχυση ενός επιτυχημένου Προγράμματος Εθελοντισμού Εργαζομένων, ενώ παράλληλα θα έρθουν σε επαφή με άλλες εταιρίες, ενεργές στον εθελοντισμό ώστε μέσω των Round Tables να ανταλλάξουν best case practices.

Κύριος ομιλητής και συντονιστής θα είναι o Jonathas Barreto, Senior Director στον oργανισμό Points of Light, ο οποίος θα έρθει από την Αμερική και μεταξύ άλλων, έχει αναπτύξει τα εταιρικά πρόγραμμα εθελοντισμού παγκοσμίως εταιρειών μεγάλου βεληνικούς όπως για παράδειγμα των Starbucks και της Disney.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο συνημμένο αρχείο και στο link www.ethelondays.gr

Από το ΔΣ του ΣΔΑΔΕ

Workshop Εταιρικού Εθελοντισμού – ethelon days

Comments are closed.