ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Πρόσκληση_«Τρέχουσες συνθήκες και μελλοντικές τάσεις στη διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού_Πέμπτη 25-01-2024 ώρα 16:00-17:00

Ευχές για ένα αισιόδοξο 2024 γεμάτο υγεία, ενέργεια και δημιουργία!

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι, Καλή Χρονιά!

Μια από τις λέξεις που χρησιμοποιείται συχνά τα τελευταία χρόνια, όταν απαριθμούμε τα επιθυμητά χαρακτηριστικά των επιχειρήσεων, είναι η ‘ανθεκτικότητα’. Το να είναι ένας οργανισμός ανθεκτικός ωστόσο δε σημαίνει μόνο να καταφέρνει να αντέξει σε δύσκολες συνθήκες, αλλά ταυτόχρονα να βρίσκει τρόπους να ακμάζει μέσα στις συνθήκες αυτές.

Το να πούμε ότι το 2023 υπήρξε περίπλοκη χρονιά είναι μάλλον ευφημισμός. Βρισκόμαστε διεθνώς σε ένα περιβάλλον κλιματικής κρίσης, πολεμικών συγκρούσεων αλλά και εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης, και εσωτερικά αντιμετωπίζουμε αλλαγές στο παραγωγικό μοντέλο καθώς και υγειονομική έξαρση. Προκλήσεις που έπρεπε όχι μόνο να ξεπεράσουμε ως κλάδος, αλλά να στραφούμε σε ευκαιρίες και να βρούμε νέες δυνάμεις και προοπτικές.

Σήμερα, ως επαγγελματίες αλλά και ως μέλη του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας (ΣΔΑΔΕ), θα χρειαστεί να ανακαλύψουμε νέες δράσεις για την αντιμετώπιση των προκλήσεων στη λειτουργία των επιχειρήσεων μας και την φροντίδα των εργαζομένων μας, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι αξίζουμε να αναγνωριστούμε ως στρατηγικός εταίρος. Ως ΣΔΑΔΕ θα εξακολουθούμε να δίνουμε έμφαση στην ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών και απόψεων, στη συνεργασία με θεσμικούς φορείς, και στην προαγωγή του επαγγέλματος μας με ακεραιότητα και διαφάνεια. Θα κινούμαστε με γνώμονα το μέλλον, συντονιζόμενοι πάντα με τις απαιτήσεις των καιρών, τις ανάγκες των επιχειρήσεων αλλά και των μελών μας.

Xάρη στην δική σας συμμετοχή καταφέραμε να έχουμε ενεργή παρουσία στις τρέχουσες εξελίξεις του κλάδου μας και σας ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό. Θέλουμε να συνεχίσετε να είστε κοντά μας. Η παρουσία σας στις εκδηλώσεις που προγραμματίζουμε και αυτή τη χρονιά θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Στο πλαίσιο αυτό προκειμένου να συνεχίσουμε να διατηρούμε την οικονομική μας αυτοτέλεια, θα προχωρήσουμε μετά από 15 χρόνια σε μία αύξηση της ετήσιας συνδρομής μας στα 130€.  Η αύξηση αυτή αφορά την κάλυψη των οικονομικών υποχρεώσεων του Συνδέσμου αλλά και την δυνατότητα να διοργανώνουμε δωρεάν εκδηλώσεις για τα μέλη μας ή σε προνομιακές τιμές. Επίσης, τα οικονομικά ενήμερα μέλη μας επωφελούνται όλων των εκπτώσεων και προσφορών των συνεργαζόμενων με τον ΣΔΑΔΕ φορέων.

 

Κανένας δε μπορεί να προβλέψει σήμερα πως θα εξελιχθεί το 2024. Σε κάθε περίπτωση ξεκινάμε τη χρονιά με την αυτοπεποίθηση ότι θα έχουμε την ανθεκτικότητα και θα καταφέρουμε και πάλι πολλά.

 

Εύχομαι στη καθεμία και στον καθένα σας την νέα χρονιά να ξεδιπλώσουμε το προσωπικό και εταιρικό ανθρώπινο δυναμικό μας, να αφομοιώσουμε τα διδάγματα που λάβαμε και να συνεχίσουμε με περισσότερη αισιοδοξία και ενσυναίσθηση.

Εγκάρδια,

Σωτήρης Σταματίου

Πρόεδρος ΔΣ ΣΔΑΔΕ

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;