Μνημόνιο Συνεργασίας ΣΔΑΔΕ Παραρτήματος Βορείου Ελλάδας με AIESEC
December 16, 2014
Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Παραρτήματος Βορείου Ελλάδας – Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014
December 18, 2014

Χριστουγεννιάτικες Ευχές – Κοινωνική προσφορά ΣΔΑΔΕ

Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή  για να μοιραζόμαστε στιγμές και αναμνήσεις που θα μας είναι πολύτιμες για πολλά χρόνια, είναι η αλλαγή στη ρουτίνα…

Τα Χριστούγεννα σημαίνουν… παιδιά, οικογένεια, κάρτες, σοκολατάκια, μουσική, γλυκίσματα, παιχνίδια, αγγελούδια, φουσκωμένες χριστουγεννιάτικες κάλτσες, κάλαντα, κεριά, καμπανάκια και δώρα…

Τα Χριστούγεννα δεν είναι χρόνος ή εποχή, αλλά στάση ζωής και σκέψης γιατί μόνο έτσι κανείς μπορεί να αποκτήσει το αληθινό πνεύμα των Χριστουγέννων.

Όμως, πάνω απ’ όλα, τα Χριστούγεννα σημαίνουν Προσφορά και Αγάπη. Αγάπη προς όλους και κυρίως σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

Φέτος αποφασίσαμε να υποστηρίξουμε το φιλανθρωπικό & αθλητικό σωματείο ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ (www.agchristoforos.gr) ένα σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, το πρώτο στην Ελλάδα που ιδρύθηκε το 1985 με πρωτοβουλία γονέων νεαρού ασθενούς με μυϊκή δυστροφία, προκειμένου να υποστηρίξει μυοπαθείς ασθενείς και τις οικογένειές τους.

Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχισμένες στιγμές!

Από το ΔΣ του ΣΔΑΔΕ
Αντώνης, Αγγελική, Άντζελα, Γρηγόρης, Γιάννης, Ιωάννα, Μάρθα, Νίκος, Ντίνα, Σωτήρης

Από τη Διοικούσα Επιτροπή Παραρτήματος Βορείου Ελλάδας
Μαρία, Σοφία, Στέλιος

Από το Γραφείο του ΣΔΑΔΕ
Βίλμα

Σας ενημερώνουμε ότι το Γραφείο του ΣΔΑΔΕ θα λειτουργήσει μέχρι την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014 και στη συνέχεια θα βρίσκεται στη διάθεσή σας από την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015.

Leave a Reply