Τελετή αποφοίτησης Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
EAPM webinar: A Cross Cultural Dialogue with Fons Trompenaars - June 6/2024

Το συνέδριο HR Community Conference & Awards 2024, γνωστό ως “Delulu”, πραγματοποιήθηκε στις 23 Μαΐου 2024 ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το συνέδριο είχε ως στόχο να εξετάσει τα νέα κοινωνικά δεδομένα και να αναδείξει τις σύνθετες συνθήκες της σύγχρονης εργασιακής καθημερινότητας, θέτοντας νέους όρους συνδιαλλαγής μεταξύ των διαφορετικών γενεών στη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού.

 

Είναι πράγματι delulu η Generatation Z? Η κα. Ειρήνη Κουφάκη, Γενική Γραμματέας του ΣΔΑΔΕ και Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού και Εταιρικής Επικοινωνίας της Siemens, έθεσε αυτόν τον προβληματισμό σε όλους τους συμμετέχοντες του HR Community Conference. Είναι δεδομένο ότι γενιά αυτή έχει μάθει να διεκδικεί διαφορετικά και να θέτει διαφορετικές προτεραιότητες. Μιας και όμως όλοι είμαστε διαφορετικοί, αρκεί να παραμείνουμε ανοιχτοί και να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες όλων για να δημιουργούμε εξαιρετικά εργασιακά περιβάλλοντα για ΟΛΟΥΣ.

 

Από το παράστημα μας στη Θεσσαλονίκη η κα. Νούλη Βίλλυ HR Director Μ.Αραμπατζής ΑΒΕΕ- Ελληνική Ζύμη έδωσε το παρόν και αναφέρθηκε σχετικά στην έρευνα του SHRM,και συγκεκριμένα ότι η gen Z μας ωθεί να δούμε την εργασιακή πραγματικότητα από μια νέα οπτική για το σύνολο των εργαζόμενων και όλοι οι επαγγεματίες του HR  θα πρέπει να υιοθετήσουμε το DELULU γιατί οφείλουμε να φροντίσουμε την δική μας ψυχική υγεία ώστε να στηρίξουμε αποτελεσματικά όλους τους  ανθρώπους.

 

 

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;